5053873217 [email protected]

Honda Motors, Honda ADV150’yi farkjlı pazarlarda piyasaya sürdü. Motosiklet aynı zamanda bir “Şehirli Macera Motosikleti” ve “Scooter “olarak da tanımlanmaktadır. Motosiklet Endonezya’da ve diğer bazı Asya Pazarlarında satışta.Son olarak geçen yıl Hindistan Pazarında piyasaya sürülmüş.

ADV150, X-ADV ve Africa Twin ailesinin üyelerinin bir parçası gibi görünse de, makine yeniden biçimlendirilmiş bir PCX150’den biraz daha fazlasından ibaret. ADV150, daha uzun seyahatlere uyumlu Showa süspansiyonu ile mevcut PCX’ten farklıdır; önde beş inçten biraz fazla ve arkada 4,7. ABS’li biraz daha büyük tek bir 240 mm disk ön tekerleği frenleyebilirken, ABS’siz bir kampanalı fren arka bölümden sorumludur. Honda ADV150, Honda’nın akıllı fob sistemini kullanıyor.

ADV 150’nin Son Güncellemeleri
Japon üreticinin bu macera motosikletini, yüksek bir ön siper, çift far ve yandan bakınca uzun yapısı olan agresif bir tasarıma sahip olarak ürettiğini görüyoruz. Honda ADV 150, 14,6 PS güç ve 13,8 Nm tork üreten Gelişmiş Akıllı Güç teknolojisine sahip 149,3cc SOHC sıvı soğutmalı tek silindirli motorla güçlendirilmiştir. Motor, geleneksel bir V-kayışlı otomatik şanzımanla eşleştirilmiş olarak gelir. Güvenlik için ADV 150, alarm ve yanıtlama sistemine sahip akıllı anahtarsız ateşleme ile donatılmıştır. Durdurma gücü, ön ve arkada tek kanallı ABS tarafından yapılmaktadır. Honda’nın bu ADV’si, diğer piyasalarda PCX 150’den yüzde 15 daha pahalı bir fiyattan satılıyor.

 

Son olarak motosiklet fiyatlarının astronomik olarak arttığı ülkemizde Xadv 150’nin Honda tarafından getirilip getirilmeyeceği merak ediliyor.