5053873217 [email protected]

 

Bebeklerin ilk tanıştığı oyuncaklardan biri çıkarmaktır. Gelişim sürecindeki bebek için bebek çıngırakları oldukça faydalıdır. Bebeklerde birçok dürtüyü şifreli ve algıyı harekete geçiren çıngıraklar bebekler için özel tasarlanmaktadır. Tasarımlarda bebekler için tehlike oluşturmaması dikkatle uygulanmaktadır. Bebeklere birçok faydası olan çıngıraklar farklı renk, farklı boy ve farklı karakterler ile oldukça geniş kesime hitap etmektedir.

Çıngıraklar bebekler için özel üretilmektedir. Bebeklik döneminden başlayarak çocukluk döneminde de kullanılabilmektedir. Bebeklerin kullanması esnasında el kol koordinasyon becerisi, kavrama becerisi, algı becerisi gelişmektedir. Bebeklerin farklı ren ve sesler ile ilgisini çekmekte ve algılarını da bilgilendirmektedir. Böylelikle bebekler için erken dönemden çığırtan ile beyin ve beceri gücü artmaktadır.

Modern Bebek Çıngırakları

Çıngırak çeşitlerimiz oldukça fazladır. Çalışma prensipleri bazı çıngıraklar farklılık göstermektedir. Kolay tutulabilir tasarıma sahiptirler. Bebeklerin kendilerine zarar vermesine imkan sağlayan elastik biçimde imal edilmiştir. Sağlam yapısı sayesinde kırılıp bebek için tehlikeli bir durum oluşturmaz. Bebeklik için en ideal bebek Çıngırakları https://www.bebemango.com/bebek-ingiraklari-k-89.html adresinden erişebilirsiniz.