5053873217 [email protected]

Şal Modelleri

Her yaştan kadına hitap eden en yeni trend şal modelleri Cloche marka tarafından siz değerli müşterilerine sunulmuştur. Mükemmel desenlerden hazırlanmış olan bu şallar pamuk ve ipek kumaşlardan imal edilmiştir. Şallar eşarplara ikame olarak hazırlanmıştır. Eşarp bağlamanın zor olduğu düşünülürse şallar dokuları sayesinde spor ya da klasik tarza kolayca uyum sağlayabilir. Ayrıca bağlamak da bir o kadar pratiktir.

Son yılın trendi olan çizgili şap modellerinde Cloche çok fazla renk seçeneği sunmaktadır. Gül kurusundan fümeye, mürdümden somon rengine kadar çizgili bir şal satın alarak kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Çizgili şallar pamuk kumaştan imal edilmiştir. Terletmeyen özelliği sayesinde dört  mevsim kullanımı uygundur. Ayrıca desenli şallar da itina ile dizayn edilmiştir. Çiçekli, geometrik şekilli ve puanlı şallar da elbise, tunik, tesettür takım gibi ürünler ile kombine edilebilir.

Şal Fiyatları

Cloche marka şallar kaliteli kumaşlardan imal edilmiştir. Modellere göre fiyatlar da değişiklik göstermektedir. Pamuk şalların ipek şallara göre fiyat olarak daha uygun olduğu görülmektedir. https://www.cloche.com.tr/sal-modelleri bağlantısı üzerinden modelleri inceleyerek dilediğinizi sipariş edebilirsiniz.