5053873217 [email protected]

Uzun bir aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan Arka Sokaklar, macerası taşlı tepede devam edecek. Arka sokaklar Türkiye’de asla eskimeyen ve yıllardır çekimleri devam eden, insanların severek izlediği bir yapımdır. Geçen günlerde bu dizinin kanal değiştirdiğini bazı medya kuruluşları açıklamıştı fakat yayınlanan fragmandan anlıyoruz ki Arka Sokaklar, Kanal D ekranlarına yayın hayatına devam edecek. Zaten bu diziyi izleyenler ve her hafta ekranlara gelecek yeni bölümünü sabırsızlık ile bekleyenler bu kanalı artık benimsemişlerdi. Yeni sezon tanıtımında yer alan konuşmalara göre ekip sürgün edililiyor. Sürgün edilen yer ise Taşlıtepe adında bir yer alıyor. İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde yer alan bu yer, dizinini konusu olacak gibi görünüyor diyebilirim.

arka sokaklar

Taşlıtepe var olmayan hayali bir semt.

Dizinin yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosuna yeni sezonda Oya Akar da dahil oldu.

RIZA BABA VE EKİBİ TAŞLITEPE’DE!
Genç oyuncu Selin Komiser karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Özlem Çınar’dan oluşan Arka Sokaklar ekibi yepyeni maceralarıyla yine izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Yeni sezonda uyuşturucu taciri Timur’u ellerinden kaçıran ekibin tayini İstanbul’un en olaylı yeri, Taşlıtepe’ye nam-ı diğer Cellattepe’ye çıkacak.OYA-AKAR-ARKA-SOKAKLAR

Yapımını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş’ın oynadıkları dizinin yarın akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünün konusu şöyle;

Arka Sokaklar ekibi, ufak bir ihmalleri sonucu Asya – Avrupa arasında uyuşturucu ticareti yapan Timur’u ellerinden kaçırırlar. Daha sonra hata üzerine hata yapmaları sonucu, Rıza Baba hariç İç İşleri Bakanlığı’nın emri ile İstanbul’un en olaylı kazası, Taşlıtepe’ye nam-ı diğer Cellattepe’ye tayinleri çıkar.