5053873217 [email protected]

34’üncü İstanbul Kitap Fuarı açılıyor! Edebiyat tutkunları için heyecanlı günler başlıyor. Peki Tüyap Kitap Fuarı’nda ziyaretçileri ne kadar indirim bekliyor, hangi paneller düzenleniyor?

ankara kitap fuarı

Her yıl kasım ayında başlayan Kitap Fuarı, son yıllarda alışılageldiği gibi yine Beylikdüzü TÜYAP’ta kapılarını açtı. 34’sü düzenlenen, fuar, 15 Kasım’a kadar Beylikdüzü’ndeki fuar alanında ziyaret edilebilecek.

“Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak” temasıyla okuyucuyla buluşacak fuarda, karikatür sanatçısı Tan Oral “Onur Çizeri” olarak yer alacak.

Fuarın onur konuğu Romanya, Uluslararası Salon’da ilk 4 gün açık olacak stantta, Romanya edebiyatı ve kültürüne yer yer verecek. Onur konuğu ülke etkinlikleri kapsamında ayrıca söyleşi, panel, şiir ve müzik dinletileri, yayıncılarla profesyonel buluşmalar ve çocuk etkinlikleri düzenlenecek.

Romanya’nın önde gelen yazarlarının katılacağı fuarda, Nobel edebiyat ödülü adayı Mircea Carterescu ve Matei Visniec gibi yazarlar yer alacak.

Metrobüs güzergahındaki TÜYAP’a gidecek olan kitapseverleri bütün kitapların yüzde 20 indirimli olduğu bir fuar bekliyor. Ayrıca 15 Kasım’a dek sürecek etkinlikte panel ve oturumlarla edebiyat dolu bir hafta için İstanbul hazırlanıyor.