5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

 

Salı sabahı yine bir telaşla başlayacak günümüz. Bu sabah için gerekli gereksiz işlerin ayrımını yapmamız icap edebilir. Bunun için de biraz sakin adımlara ihtiyaç var. Aksi takdirde, yani harala gürele içine girersek asıl yapmamız gerekenlerin yanında elzem olmayanlara da bulaşma ve enerjimizi verimli kullanamama riskimiz var. Bir de bu sabah lafların biraz tartılması gerekiyor. Patavatsızlık kırıcı sonuçlar doğurabilir.

Öğlen saatlerinde bu risk biraz daha artıyor. Aklımız karışmış ve mantık ile duygular birbirine girmiş bir halde olacak. Olaylara objektif tarafından bakamama riskine karşı kalıcı kararlar almamaya ve bağlayıcı ifadeler kullanmamaya dikkat edelim. Bir de sözlerin yanlış anlaşılması ve duygusal tepkiler verme gibi riskler söz konusu.

Saat 20:48 den sonra Çarşamba öğlen saatlerine kadar Ay boşlukta olacak. Akşamın tamamı uyumlu bir enerjiyle geçecek diyebilirim. Hem özel görüşmeler hem de iş ya da sosyal amaçlı toplantılar için çok elverişli olacak günün bu saat dilimi. Aşk ve romantizm için de dostça sohbetler için de neşeli hareketli eğlenceler için de plan yapabilirsiniz bu akşam. Sadece bir konuda uyarmak isterim. Girdiğiniz ortamlarda her şeyin mantığa ve bilgiye dayalı olması gibi bir beklentiye girmeyin. Eğer buna kapılırsanız gerçek anlamda duygusal hazzı ve keyfinizi yakalama şansını kaçırırsınız. Bu akşam biraz olayları akışına, kendinizi de duygularınıza bırakmayı deneyin… Sizi güzel olan şeylere yönlendirecek bu akış…

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com