5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

 

Pazartesi sabahı bir karmaşa ile başlayacak gibi görünüyor. Eğer önceden tedbirinizi almamışsanız organize olmakta zorlanma ve dağılma riski olabilir. Kararsızlık diz boyu… Evden çıkarken ne giyeceğinize karar vermek bile zaman alabilir. Duygusal olarak da zihinsel olarak da karmakarışık bir halde olabiliriz. Bir pazartesi sabahı için ne kadar da iyi bu durum değil mi?L

İkizler burcundaki Ay bu sabah bize hareket etme dürtüsü veriyor. Bolca koşturma, bolca konuşma ve bolca bilgi akışı bu iki günün ana konuları olacak. Bu sabah için ise, gelen bilgilerin doğruluğu konusunda öyle hemen çok da emin olmayın. Karar vermeniz gereken bir durum varsa mutlaka tekrar tekrar gözden geçirmeye bakın.

Öğlen saatleri çok daha dinamik geçecek. Eğer acele tarafından yetişmesi gereken işleriniz varsa bu saatlerden verim alabilirsiniz. Şansınız özellikle bilgi ve haber içerikli konularda yerinde olacak. Söylenenleri hızlıca anlama, kavrama, beklenen beklenmeyen haberlerin çabucak yerini bulması ve güzel sürprizlere açık olduğumuz bir zaman dilimindeyiz. İyimser, duyduklarımıza çabucak inanan ve peşinden hareket eden bir enerjimiz olacak. Umarım güzel haberleri tez getirir bugün bize. Pozitiflerin yanısıra az da olsa negatiflerin de olabileceğini unutmamak ve çok fazla heyecana yenik düşmemek için çaba sarf etmek gerekebilir.

Saat 14:01 de Güneş 20 Mart tarihine kadar kalacağı Balık burcuna geçecek. Balık burcu bize dünyevi olayların ardındaki ruhsal ve manevi gerçekleri görme şansı da tanıyan bir enerji katacak bu dönem boyunca. Sevginin, şefkatin, merhametin evrensel olan boyutunu deneyimleme şansı bulabiliriz. Bu dönemi hırsların da törpülenmiş olacağını düşünürsek çok fazla atak ve girişimci bir halimiz olamayacak. Kişisel ilişkilerde ise bir miktar çekingenlikler, alınganlık ve olayları akışına bırakma eğilimleri görünebilir. Yargıların azaldığı, kabullenmelerin daha kolay olduğu, sezgilerin arttığı, sanatsal yeteneklerin kendini belli ettiği ve romantizm ihtiyacı hissedeceğimiz bir aylık bir döneme giriyoruz.

Günün tamamında ama özellikle öğleden sonra özel ya da sosyal ilişkilerde stresli bir takım olaylar yaşama ihtimalimiz olabilir. Para meseleleri de stres kaynağı yaratabilir bu saatler için. Yaşanabilecek olası problemler bizi yoracak gibi görünse de kronik sorunların kaynağını keşfetme ve kökten çözme şansı tanıyacak.

Saat 19:02 de Satürn Temmuz ayına kadar devam edecek retro hareketine başlayacak. Yaklaşık 4,5 ay sürecek olan bu dönem herkesin hayatında başka başka noktalarda bazı zorlanmalara neden olabilecek. Geçmişte tamamlanmamış, görmezden geldiğimiz, geçiştirdiğimiz yarım kalan işler, sorunlar tekrar önümüze ısıtılıp getirilecek diyebiliriz. Temizlik ve arınma gerektiren meseleler kendini belli edecek. Dayanıklı olmamız ve kabullenip üstesinden gelmemiz gereken şeylerden bahsediyorum. Bazı konularda engellere takılmış ve hayat bizim istediğimiz hızda ve yönde ilerlemiyormuş gibi hissedebiliriz bu dönemde. Satürn Karmanın lordu ve öğretmen olduğundan mutlaka hepimize bu veya önceki yaşam deneyimleriyle ilgili vereceği bir takım dersleri de beraberinde getirecektir bu retro ile birlikte.

Bu gibi dönemler, isyanlar ve kaygılarla daha katlanılır ve sonuç verir bir hal almıyor ne yazık ki… Eğer bu 4,5 aylık süre boyunca bir şekilde sınandığınızı hissettiren olaylar gelirse başınıza, ben bunu neden yaşıyorum diye sorun kendinize? Neyi öğrenmem gerekiyor? Neyin farkına varmalıyım? Nerede hata yaptım? Daha farklı bir yol izleyebilir miydim? Neyi deneyimlemem gerekiyordu? Yaşananlara isyan etmektense burada alınması gereken ders nedir diye keşfe çıkmak çok daha rahat geçecek bir döneme vesile olacaktır. En az zararla, en büyük farkındalıklarla, en geniş ruhsal büyüme fırsatlarıyla dolu olsun umalım hepimiz için bu süreç…

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com