5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

 

PAZAR gününün tamamında Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve akşam saatlerine kadar yeni bir temel açısı olmayacak. Bir önceki günün etkileri azalarak da olsa halen devam ediyor olacak. Güvenli ve huzurlu olmak istediğimiz mekanda ve kişilerle bir arada, dingin bir şekilde geçirmek için elverişli bir gün gibi görünüyor. Sabahın erken saatleri özellikle hayatımızdaki önemli kadın karakterler açısından kırıcı nitelikte olaylar yaşanabilir. Ancak bu konuyu takıntı haline getirmeyip, duygusal inatlaşmalara girmeden konuyu tatlıya bağlama şansımız var. Yemek konusunu abartmamanızı ve ehli keyif ruh haline bürünüp ihmalkarlıklar yapmamanızı önerebilirim bugün için.

Saat 22:31 den sonra Ay günün sonuna kadar boşlukta olacak. Bu akşam için dikkate değer olan enerji, özellikle kadın-erkek ilişkilerinde olmak üzere tüm ilişkilerde gerginlik ve uyumsuzluk olacak. Sizin için otorite anlamına gelen ya da önemli sayılacak kişilerle (anne-baba, eş, patron gibi) gireceğiniz diyaloglara özellikle dikkat edin derim. Bir dengesizlik ve huzursuzluk hakim olabilir.

Saat 23:50 de ise Ay ikizler burcuna geçecek. Haftanın son enerjisi hareketli ve kıpır kıpır. Ne güzel… Önümüzdeki hafta da böyle geçer umarım.

Bu akşam saatleri için, kavganın yerine sukut etmeyi, egolarımızdan büyük olduğumuzu görebilmeyi ve uyum göstermenin en büyük yararı karşımızdakinden ziyade bize sağladığını unutmamak dileğiyle.

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/