5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

 

CUMARTESİ sabahı da gökyüzünde bizi hırslarımızın peşinden gitmeye, kararlı, inançlı ve tutkulu olmaya iten destekletici açılarla güne başlayacağız. Zaten Mars-Plüton olumlu desteği de halen devam ediyor. Aynen şöyle ” yürü bakalım kim tutar seni” dedirten cinsten bir durum var yani. Bir de Mars daha aktif bir enerjide olsaymış tam olacakmış. Ama balık burcunda öyle çok da ya herro ya merro diyecek bir gözü karalık veremiyor ne yazık ki. Her ne olursa olsun, eğer biz bir şeyi istemişsek özellikle duygusal anlamda üstesinden gelebileceğimizi gösteriyor bugünün gökyüzü olayları.

Sezgilerimizi de işin içine katıp hızlı çözümler üretmek, güç birliği sağlamak, derin ve köklü paylaşımlarda bulunabilmek ve başarıya odaklanmak açısından şanslı olacağız. Bize göre güçlü olduğunu düşündüğümüz kişilerin bizde bugün için yaratacağı etki hem yüreklendirmek hem de bir el verip enerjilerini bize de aktarmak şeklinde olacak. Mücadele, cesaret ve istikrar gerektiren başlangıçlar için ideal bir etki bu.

Bu kadar güzel destek geliyorsa gökyüzünden bir şekilde kullanmak, boşa harcamamak lazım. Eğer bu şekilde olaylar gerçekleşirse çevrenizde, sakın kafanızdaki acaba mı diyen ve durduran soru işaretlerine rağbet etmeyin. İçinizden gelebilecek, yok canım o kadar da değil, dur bir bakalım, yapamazsın, sana mı kaldı, yeterli misin ki v.b. vesveselerinin susturulması gerekiyor.

Yapabiliriz… Kimse bizi engellemiyor ya da kısıtlamıyor. Aslında en büyük sınırları biz kendi kendimize çiziyoruz. Belki küçüklükten itibaren bir sürü negatif yapışıyor üzerimize ama sonrasında bu oyunu biz kendi kendimize devam ettiriyoruz. Hiç yılmadan… Yapabileceklerimize olan inancımız, tam zıttına olanınkinin yanında gün geçtikçe eriyip gidiyor. Gereksiz riskler almaktan bahsetmiyorum. Kontrollüsünü bile alamaz hale geliyoruz. Yani kontrol aşamasının ötesine geçemiyoruz. O kapıda takılıp diğer tarafa atlayamıyoruz. İşte bu gün o fırsatların önümüze geleceği ve sadece özümüzü hatırlayarak sınırların ötesindeki bizi deneyimleyeceğimiz bir gün olabilir. Neden olmasınJ

Gücünüzü sınırlamaya kalkmayın yeter. Akşama kadar bu etkiler devam edecek.
Akşam saatlerinde ise zaten gün boyu hissedilen Mars-Satürn üçgen açısı kesinleşecek. Enerjimizi ve duygusal gücümüzü doğru amaçlara kanalize etme ve hissiyatı da işin içine katarak doğru hamleleri yapma, soğukkanlılıkla olası engelleri aşıp bitiş noktasına ulaşma inancı hissedilecek bu etki atındayken.

Savaş ve mücadelenin sembolize edildiği Mars gezegeninin, güne damgasını vuran olumlu ve destek yağdıran açıları sayesinde, boş boş geçirirsek yazık olacak bu özel günü… Günün neredeyse tamamı sağlam adımlar ve başlangıçlar için biçilmiş kaftan niteliğinde. Üstelikte ruhumuzun isteklerini oldukça akıcı bir dille ifade etme şansımız da olacak. Temel atma ve emin adımlarla hızlıca yol alma günü olarak kullanabilirsiniz günü…

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/