5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

CUMA öğlen saatlerine kadar Ay Koç burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Hareketli bir sabah olacak ama sonuç ve bariz olay beklentisine girmezseniz iyi olur. Öğlen saatlerine kadar uzlaşma ihtiyacınız olan görüşmeler, işbirliği gerektiren konular ve sorunsuz iletişimler için uygun olabilir. Sizin için önemli olan konularda veya önemli olan kişilerle görüşmeler, destek alıp verme ihtiyacınızı karşılayacaktır. Özellikle bilgi desteği ve fiziksel güç gerektiren destekleri almak her zamankinden daha rahat olabilir.

Saat 12:08 de Ay Boğa burcuna geçecek. Bu etki ile birlikte önümüzdeki iki gün boyunca sakin tavırlarla huzur ve güveni daha rahat sağlayabileceğimiz görünüyor. Mevcut şartlarımızı korumak ihtiyacımız, yeni girişimler yapmak konusundaki ihtiyacın önüne geçecek. Risk almak ve atılmak yerine elimize aldığımız işi sapasağlam tamamlamak isteğinde olacağız. Kişisel hazlar ve dünyevi meseleler önem kazanacak. Yiyelim içelim, keyfimize bakalım, huzurumuzu hiçbir şey kaçırmasın, elimizdekini kaybetmeyelim gibi istekler olacak. Üretmek, verim almak ve güven duymak bu güveni korumak ve kaybetmemek öncelikli arzularımız olacak.

Akşam saatlerinde insani amaçlara hizmete edecek işler için, sanatsal konular ve yaratıcı uğraşlar için, ruhsal konulara zaman ayırmak için oldukça elverişli. Sezgilerin verimli kullanılması da mümkün olabilir. Dışarıda göze, kulağa hoş gelen bir müzik eşliğinde yenilen kaliteli bir yemek de bu akşamı süsleyebilir. Ama eğer bunların hiçbirine vakit, fırsat bulamamışsanız tatlı bir rehavete kapılabilirsiniz.

Saat 20:17 de aslında gün boyunca fark edilen Mars-Plüton altmışlık açısı kesinleşecek. Bu açı etkisiyle bu 1-2 gün için, istek duyduğumuz konularda güç ve cesaret bizden yana olacak gibi görünüyor. Duyguların açıkça ifade edildiği, derin ve etkileyici yakınlıkların kurulabileceği bir enerji bu. Öyle ki, hedef belirleyip o hedefe giderken yolundan ne pahasına olursa olsun şaşmama dirayeti verecek. Mücadeleci ve pes etmeyen yüzler çıkıverecek ortaya. İrade gerektiren, tutkuyla bağlanacağınız işler için kullanabilirsiniz bu açının etkisini. Hem duygusal hem de materyalist olan plan ve projeler için sonuca yönelik hareket etmenize destek olacaktır. Büyük adımlar atmak, yılmadan güçlüklere göğüs germek ve içinizdeki tükenmeyen enerjiyi ortaya çıkarmak için fırsat.

 

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/