5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

 

SALI sabahı bizi rutin bir sabahtan öteye götürecek sürprizlere gebe gibi görünüyor. Heyecanımızı bastırmak pek mümkün olmayacak. Hareketli ve coşkulu olacağız. Hayatımıza farklılık katacak her şey ilgimizi çekecek. Bu arada duygusal iniş çıkışlar da yaşanabilir tabi ki. Gereğinden fazla iyimser tavırlar olayları normalden daha zor bir hale sokabilir. İyimserliği sadece çevremize değil, kendimizle ilgili konularda da göstereceğimizden, başımıza bir şey gelmez diye temkini elden bırakmamız ya da gücümüzün yetmeyeceği şeyleri de yapabilirmiş gibi görmemiz mümkün.

Gerçek anlamda yapmamız gereken şeyler ile ilgili bir rehavete kapılma, bunun dışındaki birçok şeye merakla atılma gibi durumlar olabilir. Aceleci ve kontrolsüz hareketlerin farkına varıp önlemini alamayacağımız zararlar verebileceğini aklınızdan çıkarmayın derim bu sabah için. Abartılı olabilecek riskli davranışlardan ve boyunuzu aşan işlerden uzak durmaya bakın. Para konusunda da bir gözü karalık hissederseniz aman kendinize dur deyin ya da mantık çizgisini bozmayan birinden görüş alın.

Mutlu ya da yaralayıcı olabilecek beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ancak bu sabah size hızlıca uçup gelen her haberin doğruluğuna güvenmeyin demek istiyorum. Gün boyunca Ay Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek ve en yorgun halimizle bile olsak bize canlılık katacak. Yolculuklar, eğitimler, bilgi içerikli toplantılar, maceralı sporlar ve neşeli görüşmeler için uygun bir gün olacak. Spor kısmında dikkatli olmanızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Eğer verimli bir alanda kullanmışsanız yaratıcılığınızdan da maksimum fayda alabilirsiniz. Normal şartlarda tercih etmediğiniz yöntemler ve aklınıza gelmeyen çözümler ile bugün hayatınız her zamankinden daha hızlı ve kolay bir hale gelebilir.

Saat 16:55 de Merkür 13 Nisan tarihine kadar kalacağı Balık burcuna geçecek. Balık burcunda ilerlediği süre zarfında bir de meşhur “retro” larından birini yapacak. Zihnimizi, iletişim becerilerimizi, algımızı ve mantıksal tarafımızı etkileyen Merkür gezegeni Balık burcunda ne yazık ki o kadar da rahat etmiyor. Unutkanlık, zihinsel olarak dağınıklık gibi durumlar bu süre zarfında sıkça yaşanacak gibi görünüyor. Özellikle odaklanma gerektiren iş ve projelerde hele ki içeriğinde hesap kitap meseleleri varsa, her zamankinden daha fazla dikkatli olmanızı ve uzun süreli konsantrasyon zor olacağından molalarla enerjinizi dengelemenizi öneririm. Bir de bu dönemde mantıksal olan tarafımız biraz geri planda kalabileceğinden, subjektif bir bakış açısı ile tamamen dürtüsel kararlar alma ve yanılma riskimiz de var. Ama aynı zamanda, sanatsal ve yaratıcılık gerektiren işlerde verim alınabilir. Zira Merkür’ün bu konumu sezgileri ve hayal gücünü aktive edecektir mutlaka.

Saat 22:43 sonrası ay boşlukta olacak. Akşamın geneli huzurlu ve uyumlu bir ortamda geçecek diyebiliriz. Eğlenceli ve neşeli arkadaş toplantıları için, yeni şeyler öğrenmek ve ufkumuzu genişletmek için, ikili ilişkilerde heyecan ve macera arayışları için güzel bir akşam.

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/