5053873217 [email protected]

PAZARTESİ sabahı Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Derin bir duygusallığın kendini belli edeceği bir sabaha başlıyoruz. Öğlen saatlerine kadar mümkünse sosyallik gerektiren işlere bulaşmamanızı öneririm. Duygu yüklü ve etkileyici paylaşımlar için ideal belki ama dünyevi işlerde pek başarılı iletişimler kurma şansımız olmayabilir. Kendimizle baş başa kalmak iyi gelebilir. İnceleme ve araştırma yapıp, sorulara cevap bulmak adına da kullanabiliriz sabah saatlerini. Duygusal olarak oldukça güçlü, kendinden emin ve inançlı hissedeceğimiz bir sabah olacak. Ancak alınganlık riskini göz ardı etmememiz gereken bir sabah.

Saat 14:32 sonrasında Ay 3 saat için boşlukta ilerleyecek. Başlangıçlar ve kontratlar için uygun olmayan bir öğleden sonra olacak. Mantık arayan zihnimiz, karşısında tamamen sezgisel olan yanıtları bulacağından pek tatmin olmayacak bu saatlerde. Duygusal ihtiyaçlarımızı da karşılayamayacak etkiler altında olacağız. Her anlamda karışmış ve odaklanma sorunu yaşıyor olabiliriz. Aklımızdan ve yüreğimizden geçenlerin, kelimelere dökerken dönüştüğünü ve gerçeği yansıtmakta zorlandığımızı hissedebiliriz. Ne yazık ki iletişim pek akıcı olmayacak göründüğü üzere. Mümkünse görüşmelerinizi erteleyin ya da hem fikir olacağım diye inatlaşmaya girmeyin derim bugün için.

Saat 17:46 da Ay Yay burcuna geçecek. Önümüzdeki 2 gün boyunca, geçtiğimiz iki güne nazaran duygusal anlamda biraz daha rahat olacağız. Yenilik ihtiyacımız ön planda olacak. Yay enerjisi gelişmek adına bir şeyler yapma ve keşfetme dürtüsü veriyor. Hayata büyük bir macera gözüyle bakıyor insan bu etki altındayken. Ancak bu özgürlük hissi ile rutin olan sorumluluklar pek bağdaşmıyor. Yani özgür olmak adına görevleri ihmal etme riskimiz olan günlerde olacağız. Her zamankinden daha fazla gezi ve eğlence planı ve eğitim amaçlı olabilecek organizasyonlar, hukuksal konular, yurtdışı bağlantılı olaylar, yazı ve yayıncılıkla ilgili konular çıkabilir karşımıza.

Bu akşamın ve hatta günün en belirgin özelliği genel olarak dalgınlık olacak. Kafamız da duygularımız da oldukça karışık. Karar verip yola çıkmak, hedef belirlemek ve o hedefe yönelik kalıcı planlar yapmak için elverişli değil. Gücümüzün bir şeye yetmediğini ve bazı konularda aciz kaldığımızı hissedebiliriz bugün özellikle akşam saatlerinde.

Bizim için asıl olan ve uğrunda mücadele ettiğimiz şeyler her ne ise sorgulamak gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Emeklerimizin ve fedakarlıklarımızın yerini bulmadığını ve karşılığında varsa beklentilerimizin karşılanmadığını görme ihtimalimiz de olabilir.

Bu akşam herhangi bir konuda olumlu ya da olumsuz bir yargıya varmamaya çalışın. Böyle bir durum söz konusu olduğunda da konuyu başka bir zaman tekrar değerlendirmek üzere askıya alın. Fiziksel olarak da kendimizi çok güçlü hissetmeyeceğimiz bir akşam olacak. Sanki bütün gün sırtınızda taş taşımış gibi eliniz kolunuz kalkmazsa hiç şaşırmayın. En iyisi dinlenmek ve irade söz konusu olan durumlara hiç bulaşmamak olur.

 

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/