5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

 

Cumartesi sabah 04:47 sonrası öğlen saatlerine kadar Ay boşlukta ilerleyecek. Sonucundan emin olmak istediğiniz işlerin başlangıcı için uygun bir sabahta değiliz. Bugün gökyüzünde gezegenler adeta burç değiştirmek için yarışacaklar. Önce Mars 12 Mart tarihine kadar kalacağı Balık burcuna geçecek, ardından da hemen Venüs 26 Şubata kadar kalacağı Kova burcuna. Önümüzdeki dönemde bu iki burç değişimi hayatımızda bazı değişiklikler yaratacak mutlaka.

Savaş gezegeni olan ve bizim mücadele gücümüz ile ilgili etki yaratan Mars, naif ve duyarlılık timsali Balık burcunda savaşın kalitesini kökten değiştirecek adeta. Bozacak demiyorum gerçi ama bazılarınıza göre bu bozulmak da sayılabilir. Uğruna savaş verdiğimiz şeyler bireysel olmaktan uzaklaşacak bu dönemde. Kişisel hırslar için mücadele vermek değil de, fedakarca yapılacak işlere daha yakın olacağız. Eğer bir de kişisel haritanızda da merhametin ibresi yükseklerdeyse daha çok etkilenebilirsiniz bu durumdan. Hedefleri belirlemekte daha doğrusu karar vermekte zorlanabileceğimiz bir dönem. Belirlenen hedefe ulaşma tekniği de mantıksal olmaktan ziyade sezgisel olacaktır.Vazgeçme ve çekimser kalma gibi tuzaklara düşmemenizi öneririm bu dönem için.

İlişkileri ve parasal konulara daha çok ilgilendiren Venüs ise arkadaşlık ve dostluğun önem sıralamasında başı çektiği kova burcunda iken bu içerikte bir sosyallik verecek bizlere. Aşktan ziyade iki laf edebileceğimiz ilişkiler öne çıkacak bu dönemde. Bu hiç aşk yok anlamına gelmiyor tabi ki. Ama kör gözlü aşklar yok diyebiliriz. Arkadaş grubunuz içinden birine yani arkadaşlığın önce oluştuğu birine özel duygular beslediğinizi fark edebilirsiniz mesela. Bağların delicesine sıkı olmayacağı ve hep bir özgürlük mesafesinin kalacağı etkiler olacak bu süre boyunca. Cebimizdeki parayı işe yarar ve hayatımıza yenilik getirecek şeylere harcama potansiyelimiz olabilir. Teknoloji ve kolaylıklarından faydalanmak lüks değil ihtiyaç halini alabilir.

Saat 14:02 de Ay 2 gün için Akrep burcuna geçecek. Birçok kişi için huzur kaçıran bir etki bu. Zira Ay Akrep burcunda çok fazla rahat edemiyor. Bu burçta iken bizim duygusal olarak kapanmamıza neden olabiliyor. Tek amaç yara almamak, zarar görmemek ve kendini bu açıdan korumak aslında. Bu 2 gün boyunca, alınganlıklar, şüpheci yaklaşımlar, gizemli durumlar olabilir. En ufak hareketi üzerine alınıp üstelik de söylememe ve içten içe kinlenme riski var. Ay Akrep burcunda iken biriken negatif enerjiler tam bir basınç uyguluyor adeta bizlere. Yüzleşmeler ve arınmalar için ideal dönemler. Sezgilerinizi kullanarak yapacağınız işler ve gerçeğin peşinde olduğunuz derin araştırmalar ve ruhsal çalışmalar için de oldukça uygun.

Öğlen saatlerinde duygusal anlamda cesaret gerektiren konulara fırsat tanıyabiliriz. Hele ki konu sevdiklerinizle ilgili ve söylemek istediğiniz şeyler varsa değerlendirin bu fırsatı. Açıkça hissettiklerinizi ifade etmek ve taleplerinizi dile getirmek için her şey uygun olacak. Akrepteki Ay’a rağmen duygulardan yana özgüvenimiz tam olacak. Bu durumda da daha net olabiliyor insan… Tavsiyem kalabalık gruplarla birlikte bu çözülmeleri yaşamaktansa birebir iletişimi tercih etmenizdir. Aşırı sosyallik tersine kapanmanıza neden olabilir. Bir de bu öğleden sonrası için aşırı ve aslında çok da gerekli demeyeceğimiz şeyler için harcama yapma riskimiz var. Kasa sırasında beklerken son bir kez düşünün ve hala ihtiyacım var diyorsanız o zaman alın derim…

Akşam saatlerini tamamen kişisel ihtiyaçlarınız için ve mümkünse izole bir şekilde geçirmeye çalışın. Bu hafta hangi akşamı ruhsal temizlik için ayıralım derseniz uygun akşam budur. Dinlendirici bir müzik ile birlikte meditasyon yapabilirsiniz, sanatsal bir yönünüz varsa ona vakfedebilirsiniz kendinizi. Aşk söz konusu ise, bu akşam öyle eğlenceli şatafatlı bir şeyler beklemeyin. Çok derin duyguların paylaşımı ile birlikte bir ve bütün olma hali söz konusu olacak. Aslında bana göre aşkın gerçek hali yani… Çok güzel bir akşam olacak. Umarım verim alarak geçirebiliriz.

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/