5053873217 [email protected]

Antalya’nın en eğlenceli ve kaliteli Festivali Oktoberfest, bu yıl 21-22-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Antalya Atatürk Parkı içindeki Cam Piramit deniz tarafındaki park ve yeşil alanda kapılarını 4. kez açacak.

Turset Project Management tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen ve her yıl daha büyük kitlelere ulaşan Oktoberfest’e bu yıl 60 bin müzikseverin gelmesi bekleniyor.

“Bu Şehrin Festivali”
Farklı kültürlerdeki binlerce insanı bir araya getirebilme özelliği, gün boyu süren eğlenceli aktiviteleri, Antalya’nın en özel parkında göl manzarası ile müzik dinleme fırsatı ve seçkin restaurantları ile Oktoberfest Antalya’nın buluşma noktası haline geldi.
2 farklı noktada kurulan dev ana sahnesi ve gündüz sahnesi, şehrin merkezinde doğayla iç içe özel alanı, Türkiye’nin en iyi gruplarını ağırlaması, farklı türlerde müzik seven her kitleye uygun müzik içeriği ve katılımcı sayısıyla Akdeniz bölgesinde düzenlenen en geniş kapsamlı Festival olma özelliğini taşıyan Oktoberfest, 4. Yılında da herkesi çok eğlendirecek.

“Turist ve Antalya halkı kol kola dans edecek”
Oktoberfest, her yıl Türkiye’ye tatil için gelen ve bu sırada günlük kültürel ya da tarihi sosyal turlara çıkan turistler için de yeni bir çekim noktası oldu. Her yıl binlerce turistin eğlenmek için ziyaret ettiği Oktoberfest, bu yıl da 3 gün boyunca başta Alman ve Rus olmak üzere 10 bin turisti ağırlayacak ve Antalya halkıyla kol kola dans ettiği bir festival olacak. Oktoberfeste gelen turist şehri gezerek Antalya esnafına katkı sağlayacak

“Kaliteli Müzik en iyi Gruplar”
Eğlenceyi gündüzden başlatıp geceye taşıyan Oktoberfest, bu yıl da müzikseverleri Türkiye’nin en büyük yıldızlarıyla buluşturacak. Her gün saat 15.00’da kapılarını müzik severler için açacak ve konserler saat 17.00’da başlayacak.
Oktoberfest’te Avrupa’nın en iyi Festival gruplarından Jim Murple Memorial, Alman Bavyera Müzisyenleri, Türkiye’nin yıldızları; Athena, Göksel, Levent Yüksel, Gripin, Gökçe, Özge Fışkın ve Luxus başta olmak üzere Antalya’nın gözde grupları Cambaz, coverside ve Funkup sahne alacak.