5053873217 [email protected]

Beyoğlu’nun en köklü canlı müzik mekanlarından Mojo, içinde bulunduğu büyük tadilat döneminin ardından yenilenen konsepti ve sezon boyunca çok konuşulacak canlı performanslarıyla yeniden sizlerle buluştu. Mekanda ilk sahne alacak grup Kargo olacak.

Üst katın genişlemesi ile ikinci bir sahneye daha kavuşan Mojo, alt kattaki ana sahnesini de büyüttü ve ses düzenini, dekorasyonunu tamamen yeniledi.Haftanın 7 günü açık olacak mekan, pazar, pazartesi ve salı günleri yeni “Üst sahne”de lounge, jazz, blues, indie ve experimental gibi tarzlarda etkinliklere ev sahipliği yapacak. Haftanın geri kalan günleri ise Beyoğlu’nun vazgeçilmez rock eksenindeki grupları, mekanın yenilenen sahnesi, ses sistemi ve mimarisi ile “Ana Sahne”de performanslarını sergileyecek.
Mekanın 22 Eylül Cumartesi geceki konukları KARGO olacak. Müzik kariyerinde 20. yılı geride bırakan sektörün en köklü gruplarından KARGO, yeni şarkıları ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Selim Öztürk (gitar), Burak Karataş (davul) ve Ozan Anlaş’dan (vokal) oluşan son hali ile yoluna 3 kişi devam etme kararı alan Kargo, single çalışması ‘Kehribar’ı geçtiğimiz aylarda müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

“Kehribar”ın yayınlanmasının hemen ardından Amerika’ya giden ve kayıtlarına burada devam eden KARGO, yeni şarkılarını da önümüzdeki günlerde müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.