5053873217 [email protected]

Acun dava dilekçesinde Büyüksaraç’ın basına yaptığı açıklamalar nedeniyle 250 bini maddi, 250 bini manevi toplam 500 bin TL tazminat ödemesini talep etti.


MAHKEMELİK SURVİVOR’DA SON GELİŞMELER;

Merve: “Bir tane noter var” diyorlar. Hangi noter? Noterin adı ne? SMS’lerin nereye gittiği belli değil. Acun Medya SMS’leri kendisi gönderiyor.
Acun Medya: Beyoğlu 7. Noterliği tarafından düzenlenmiş tespit tutanakları mevcuttur ve gönderilen SMS’lerin kayıtları mevcut olup kimsenin iyi niyeti sömürülmemiştir.

Merve: Yarışmacılar yönlendiriliyordu, Doğuş’u yazmamı Acun Medya çalışanları söyledi. Yazmasaydım o hafta elenirdim.
Acun Medya: Şirket çalışanları tarafından kesinlikle bir yönlendirme söz konusu değildir. Diğer yarışmacılar, tüm bunların gerçek dışı olduğu hususunda mahkemede tanıklık yapacak.

Merve: Adamına göre montaj yapılıyormuş meğer. İyi gösterilmek istenen iyi, kötü gösterilmek istenen kötü gösteriliyormuş.
Acun Medya: Kameralar ayna görevi yapmış ve davalı olduğu gibi yansıtılmıştır. Bunun başka bir yolu da imkânsızdır.

Merve: Yarışmacılardan Anıl, Acun Medya tarafından kayırılıyordu. Oradaki herkesi önceden tanıyordu.

Acun Medya: Anıl, diğer yarışmacılar gibi belli usullerden sonra kendi yetenekleri sonucu seçilmiştir ve Acun Medya çalışanları tarafından daha önce kesinlikle tanınmamaktadır.

Merve: Mustafa Topaloğlu’yla 10 haftalık sözleşme yapılmış.
Acun Medya: Bu iddia da kesinlikle gerçek dışıdır. Kendisi, davalıdan iki hafta sonra elenmiştir.

Merve: Adada o kadar aç değildik, yapım ekibi bize yemek veriyordu.

Acun Medya: Kendisi elendikten bir ay sonra gazetelere “Açlık çok sinir bozucu. Protein alamadığımızdan hafıza kaybına uğramış gibiydik” beyanında bulunduğu halde, bir ay sonra kendisiyle çelişerek yemek verildiği iddiasında bulunmuştur.