5053873217 [email protected]

Kenan Doğulu ve oyuncu Beren Saat, Çeşme’de yapmayı düşündükleri evliliklerini erken tarihe almak için hazırlıklara başladılar.

14 Temmuz’da Kenan Doğulu’nun konseri için ikili Çeşme’ye gelecek ve düğünü yapmayı düşündükleri otelleri de gezecek. Beren Saat’in ısrarı üzerine Çeşme’de evlenmeyi düşünen Kenan Doğulu, şimdiden hazırlıklara başlıyor. Ilıca Otel’de kral dairesinde kalacak olan sevgililer, rezervasyonlarını şimdiden yaptırdı. Düğün için çok hassas davranan çift, boş vakitlerini Çeşme’de hazırlıklar için geçirecek.

Kenan Doğulu’nun kardeşi Ozan Doğulu “Artık amca olmak istiyorum” dedi. Beren Saat’in bu açıklamadan bir gün sonra Twitter’a tek taş ile iki kalp resmi koyması da dikkat çekti.

HAMİLELİK SORUSU KENAN DOĞULU’YA SORULDU

Bere Saat’in hamile olduğu konusu Kenan Doğulu’ya yöneltilmişti. Soru şöyleydi: Kenan Bey, Beren Hanım hamileymiş. Evlenmek üzereymişsiniz doğru mu?

Cevap da şöyle: Şu an her şey çok güzel. Herkes bir şeyler konuşuyor. Çok mutluyuz. Yaşanan bir şey var. Zaman her şeyin en iyi ilacı bekleyelim görelim. Hamilelik haberleri yalan.

Medyada Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin evleneceği tahmin ediliyordu ancak evliliğin bu kadar erken olacağı umulmuyordu.

Medya genel olarak evlilik için 2013 yılının başını öngörüyordu ama Saat ve Doğulu görünen o ki magazincileri şaşırtacak.