5053873217 [email protected]

Mustafa Denizli ortağıyla sorun yaşayınca Çeşme’deki Captain Hotel ikiye bölündü. İki farklı isim verilen otele; iki ayrı kapıdan giriliyor, içeride de iki lobi var

Fifty fifty! Mustafa Denizli, 2010 yılında Bülent Çizmeci ile İzmir Çeşme’de otel açmıştı. Lüks bir işletme olan Captain Hotel kısa sürede yüksek bir doluluk oranına ulaştı ama ortakları arasında geçen kış anlaşmazlık çıktı.

Taraflar finalde oteli ikiye böldü. Denizli’ye ait Captain Hotel sağ tarafa, Çizmeci’ye ait Kondo Suites de sol tarafa tabela astı. İki kapılı, iki lobili otele gelen müşteriler ‘sözde’ farklı, ‘özde’ aynı işletmede konaklıyor.

2010 yılında büyük bir coşkuyla açtıkları otellerini ayırmak zorunda kalan ortaklar otelin açılış töreninde şöyle konuşmuşlardı:

Denizli: “Burada bulunmadığım süre içinde otelin yükünü arkadaşlarım çekti. Bunun için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir otel yaptık. İnşallah önümüzdeki dönem Çeşme turizmine, ülke turizmine faydalı bir eser olur, bizler de mutlu oluruz. Artık yaz dönemlerinde burada dinlenme ortamı bulacağım. Burası rahmetli ağabeyim İsmail Denizli’nin projesiydi. Bitirmek bize nasip oldu”

Bülent Çizmeci: “Burası bildiğiniz gibi Mustafa Denizli’ye ait Kaptan Otel’di. Önce kendisine projemizi anlattık. Yaptığımız planlamaya göre önce eski oteli yıkarak, bloklar halinde 82 suit odadan oluşan Capatin Suit’in yapımına başladık. Otelimizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”