5053873217 [email protected]

Ay Yapım, önümüzdeki sezon için Türkiye’nin çok sevilen iki oyuncusu ile adından söz ettirecek bir projeye daha hazırlanıyor.

Geçen sene yaptığı sürpriz evlilik ve ardından dünyaya getirdiği ikizleri ile sürekli gündeme gelen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile anlaşma yapıldığı, partnerinin ise en son Ezel dizisinde karşımıza çıkan yakışıklı jön Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda NTV televizyonunda Otizm ile ilgili sosyal bir proje programında bir araya gelen Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalioğlu’nun hayranları sosyal medya ve forumlarda onları aynı projede görmek istediklerini dile getirmiş, bu yönde birçok yapımcıya da mesajlar göndermişlerdi.

Yapılan bu çalışmanın Otizmlilere destek vermenin yanı sıra bir proje hazırlığı da olduğu iddia ediliyor.

Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı bu dizi karşılığında 4 milyon TL gibi rekor bir ücret alacağı iddia ediliyor. İmirzalıoğlu, bu paranın yarısı olan 2 milyon TL’yi de peşin olarak cebine koyduğu söyleniyor.

Dizi piyasasında daha başlamadan bir rekora imza atan dizinin ne kadar iddialı olacağı belli. Dizinin içeriği ve diğer oyuncuları ise şimdiden merak konusu…