5053873217 [email protected]

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Suskunlar dizisinin Ahu’su Aslı Enver genç kızlara rehber olacak önerilerde bulundu. Enver güzellik sırlarını Elle dergisine anlattı. 

Elle Beauty Dergisi’ne konuşan Aslı Enver, günde iki defa yıkama sütü, tonik ve nemlendirici kombinasyonunu uygularken, elma ve badem içerikli ürünlerden, çikolatalı allıklardan ve dudak nemlendiricisinden vazgeçemediğini söylüyor. Buna rağmen sette ağır makyaj yapmadığını ifade eden güzel oyuncu, bir göz kalemi, hafif allık ve nemlendiriciyle set makyajını bitirdiğini söylerken, dizideki rolü gereği far kullandığını sözlerine ekliyor. 

Yaza hazırlanırken şeftali tonlarına yönlendiğini belirten Enver, çillerini dengelemeye çalıştığı için makyajını bu tonlarda kullanıyor. Oyuncunun kesinlikle uzak durduğu ürünler ise stick fondötenler ile neon renkler. Dişleri sarı gösterdiği için de dudakta pembe rengi sevmiyor. Doğal güzellikten yana olduğunu üzerine basa basa dile getiren Enver’in bir de ufak sırrı var: “Çok çalıştıysam ve ertesi gün işim varsa, yatmadan önce buzluğa iki metal kaşık koyarım ve sabah onları yüzüme bastırarak şişliğin inmesini sağlarım.”