5053873217 [email protected]

Son dönemin en ses getiren yapımlarından biri  olan Suskunlar’da sular durulmuyor. Levent Sülün’ün canlandırdığı Cebrail karakterinin de diziye girmesiyle senaryo, ekran başındakilerin nefesini kesti.

Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Ahu Enver’in rol aldığı Suskunlar’ın 11. bölümü yine ekran başındakilere heyecan fırtınası yaşattı. 10. bölümde Gurur başkomiserin cezaevindeki çocuk suçlu Gazanfer çıkmasından sonra bir sürpriz daha yaşandı. Zeki’yi cezaevinde öldüren, Bilal ile Ecevit’in peşinde olduğu Ecevit bu bölümde ortaya çıktı. Levent Sülün’ün canlandırdığı Cebrail, aşırı şiddet yanlısı olduğu için görevden alınan bir polis çıktı. Bilal’i yakalayan ve Takoz’un peşindeki üçüncü adamı öğrenmeye çalışan Cebrail ters köşeye yattı.

Peki kimdi bu Cebrail? Son olarak Geniş  Aile dizisinde kamera karşısına geçen Levent Sülün, dizilerin en aranılan isimlerinden biri. Genellikle kötü karakterleri canlandıran Sülün, Kanıt, Kızım Nerede, Dudaktan Kalbe, Doktorlar, Gece Gündüz, Hırsız Polis, Acemi Cadı gibi dizilerde rol almıştı.