5053873217 [email protected]

Oğlu Uzay’ın dünyaya gelmesiyle ikinci kez annelik heyecanı yaşayan Çağla Şıkel tıpkı ilk doğumundaki gibi kısa sürede eski formunu yakaladı. Şıkel ikinci doğumdan sonra yaşadıklarını anlattı.

Ünlü manken Çağla Şıkel sadece iki ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getirmesine rağmen fit görüntüsüyle görenlerde şaşkınlık uyandırıyor. Doğum sonrası ilk röportajını Hürriyet’e veren Çağla Şıkel, iki çocuklu günlerini anlattı. İşte ünlü mankenin dikkat çeken açıklamaları:

– Tabii ki ailem, Emre (Altuğ), arkadaşlarım herkesin varlığını, sevgisini hissediyorum ama oğullarımı düşününce ciğerim ikiye ayrılıyor. Çok enteresan bir duygu. Birini daha çok, birini daha az mümkün değil.

– Her zaman bir aile hayal ettim. Ama bu kadar güzelini hayal bile edemezdim. Evlenmek için seçtiğin adamın, sevgilin olması iyi bir şey. Ama bu kadar uyumlu olacağımızı tahmin edemezdim.

– Emre’nin çok güzel bir cümlesi var ve bizi çok güzel anlatıyor bence o. “Aşkımız anlarda gizli” Bazı anlar var. Belki bir dakika birbirimize öyle bir bakıyoruz ki Allah Allah! Yanıyor ortalık valla. Yok böyle bir kabarma. O anlar bizi besliyor. Yoksa aynı evin içinde hiç görüşemediğimiz zamanlar da var, haklısın.

–  Şimdi beni kolumdan tutup podyuma çıkarsan inanılmaz heyecanlanırım. Bu heyecanı kaybetmediğim sürece çıkmayı düşünüyorum. Zaten bir model için önemli olan budur.

– Hamilelik döneminde de şimdi bu loğusalık dönemimde de gerçekten kendimi kaybettiğim, üzerimdeki üç günlük eşofmanı bütün lekelerine rağmen değiştirmek istemediğim anlar oluyor. Onu değiştirecek takatim kalmıyor bazen. Bu kopuş anlarını mümkün olduğu kadar az yaşamaya çalışıyorum. Çünkü eskimemiş bir ilişkim var. Hâlâ birbirini beğenen bir çiftiz. Çocuk doğurdum diye havalara girmek evliliğe zarar verir.