5053873217 [email protected]

Murat Boz Ankara’da 80 bin gençle birlikte şarkılarını söyledi. Gençler Tandoğan Meydanı’nı adeta açık hava diskosu haline dönüştürdü.

Sabancı Holding tarafından okullara getirilen “Sabancı Baharı2012”nin ikinci durağı Ankara Ünivsersitesi’ydi. Baştan sonra içeriğini gençlerin facebook üzerinde tasarladığı “Sabancı Baharı”na katılan gençler; gündüz aktiviteleri çerçevesinde düzenlenen çeşitli atölyelere katılırken, akşam da son dönemlerin en popüler şarkıcısı Murat Boz’un şarkılarıyla eğlendiler. Yoğun bir katılımın olduğu ve izleyicilerin Tandoğan Kampüsü’nün girişine kadar uzadığı konseri 80 bin civarında genç izledi. Murat Boz, özel Sabancı Baharı performansında yaklaşık iki saat sahnede kaldı ve şarkılarını onbinlerle birlikte söyledi. Alanı hınca hınç dolduran gençler gönüllerince eğlendiler. Türkiye’nin en ünlü DJ’lerinden Emin Mataracı da konser öncesi çaldığı müziklerle gençleri coşturdu. Türkiye’nin en büyük açık hava diskosu haline gelen Tandoğan kampusünde eğlence Murat Boz’un konseriyle doruğa ulaştı.

Sabancı Baharı 2012 Ankara’dan sonra 14 Mayıs’ta Antalya Akdeniz Üniversitesi, 16 Mayıs’ta Konya Selçuk Üniversitesi ve 18 Mayısta da Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Tüm gençlere açık ve ücretsiz olan “Sabancı Baharı”nın tüm duraklarında Murat Boz konser verecek.