5053873217 [email protected]

Abdullah Kiğılı, 2012 İlkbahar-Yaz ceket koleksiyonunu erkeklerin beğenisine sunuyor. 220 gramı geçmeyen ağırlıklarıyla, ilkbahar ve yaz dönemi kullanımına uygun.
2012 ilkbahar/Yaz erkek koleksiyonunda detay işçilikleri ön plana çıkartan Abdullah Kiğılı, hem şıklığından hem de rahatlığından vazgeçemeyen erkekler için özel bir ceket koleksiyon hazırladı. Abdullah Kiğılı ‘Seer Sucker’ ceketler; %100 pamuklu kumaşları, şık kesimi ve özenle tasarlanmış desenleri ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Abdullah Kiğılı’nın Seer Sucker ceketleri sadece 220 gr ağırlığında ve %100 pamuk kumaştan üretildi. Lacivert-beyaz pötikare ile açık ve koyu mavi renklerin beyazla birleştiği düz ve çubuk çizgilerle oluşturulan desen çeşitliliğine sahip ceketler 4 ve 6 drop seçeneklerine sahip. Ayrıca Seer Sucker ceketler hem yarım hem de tam astarın kullanıldığı farklı çeşitlerde üretildi.

TERLETMEYEN CEKETLER
Sıcaktan hoşlanmayan erkekler için Abdullah Kiğılı’dan sevindirici bir haberimiz var. %100 pamuk kumaşın gofre ile muhteşem uyumuyla üretilen ceketlerin serin tutma özelliği sayesinde sıcak yaz günleri sizin için çok serin geçecek. Ceketlerin tavsiye edilen satış fiyatları 395TL.