5053873217 [email protected]

Yeni sezon çekimleri Amerika’nın Miami kentinde gerçekleştirilen Greyder’in 2012 İlkbahar/Yaz Kadın Babet Koleksiyonu, cıvıl cıvıl rekleriyle bu yaza damgasını vuracak. 

2012 İlkbahar/Yaz Babet Koleksiyonu, stil sahibi kadınlar için; hem ofise hem de günlük hayata hitap eden, feminen, klasik ve spor çizgilerin tümünü yansıtıyor. İlkbahar ve yazın canlı renklerinin hakim olduğu koleksiyonda; pastel maviler, yeşiller, morlar ve bejler bu sezon en çok tercih edilecek renkler arasında…


Miami’nin sıradışı ve cosmopolit yapısından ilham alınan Greyder’in yeni sezon kreasyonlarında kullanılan renkler, sıcak yazın cıvıl cıvıl geçeceğinin habercisi gibi… Kadın koleksiyonunda, limon sarısı ve turuncu renkler ön plana çıkarken, beyaz ile kombine edilen nude ton turuncular bu sezon da trend olmaya devam ediyor. Tangerine tango ve kiremit tonları, parlak maviler ve viski tonları, aynı zamanda yeşilin, kahve ile lacivertin birçok tonunu göreceğimiz bir sezon bizleri bekliyor. Turkuvaz ise detayda göze çarpan renklerden olacak.