5053873217 [email protected]

Handan Ziya Öniş İlköğretim Okulu Müzik Kulübü’nün 07.03.2012 tarihinde almış olduğu kararla Okula davet edilen dünyaca ünlü Orkestra Şefimiz Cem MANSUR 10.04.2012 tarihinde Müzik Kulübü’nün davetine iştirak ederek Handan Ziya Öniş İlköğretim Okulu’na gelmiştir.

Cem MANSUR icra ettiği mesleğin incelikleri, mesleki başarısının sırrı ve kendi mesleki branşı ile aynı alanda eğitim almak isteyen öğrencilerin hangi okullarda ve hangi bölümlerde okumaları gerektiği konularında öğrencileri bilgilendirmenin yanı sıra; “Yetenek nedir? Yeteneğin ve çalışmanın başarıdaki rolleri nelerdir?’’konularında da güzel bir sunum yapmıştır.
Türkiye’nin kültür, sanat ve müzik alanında diğer dünya ülkeleri arasındaki yeri, konumu ve sıralamasıyla ilgili olarak da öğrencileri aydınlatıcı keyifli bir seminer veren Cem MANSUR bu alanlarda eğitim almak isteyen öğrencilere; geçirmeleri gereken evreleri yalın ve akıcı bir dille anlatarak semineri çeşitli konserlerinin görselleriyle desteklemiş ve öğrencilerin sempatisini kazanmıştır.
Handan Ziya ÖNİŞ ilköğretim Okulu verdiği seminerden ve mütevazı kişiliğinden dolayı Cem MANSUR’A minnettarlıklarını ve teşekkürlerini dile getirmişlerdir.