5053873217 [email protected]

Ece Erken’in Beşiktaş’a sanat danışmanı olduğu haberi sosyal medyada ortalığı karıştırdı. Çok geçmeden durumun Fikret Orman’ın Ece Erken’e yaptığı bir tekliften ibaret olduğu ortaya çıktı

Ece Erken, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün çiçeği burnunda başkanı Fikret Orman’ın kendisini kulübün sanat danışmanı olduğunu açıkladı. Erken’in twitter’da bu göreve getirildiğini açıklaması hem taraftarların hem de kulübün şaşkınlığıyla karşılandı. İlk kez bir futbol kulübünde Sanat Danışmanı kavramı ortaya atılırken çok geçmeden İsmet Berkan bir açıklama yaptı.

BÖYLE BİR GÖREV YOK

Beşiktaş Kulübü İletişim Komitesi Üyesi Berkan; “Bugün Ece Erken, başkanımız Fikret Orman’ı ziyarete geliyor. Orada başkanımız Beşiktaşlı sanatçı dostlarımız ile bir araya gelsek ve yemek yesek diye bir fikir ortaya atıyor ve daha sonra başkanımız keşke şunun listesini sen çıkarsan diyor. Bütün hikaye bundan ibarettir. Ece Erken sanırım yanlış anladı. Beşiktaş’ta sanat danışmanı diye bir görev yok” dedi.

BAŞKAN ARADI

Ece Erken ise İsmet Berkan’ın açıklaması üzerine Fikret Orman’la telefonla konuştuklarını söyleyerek, “Baskanimizla az once konustuk,sorun yok,yapilanlara bakilir,herkes istedigini konuşsun” dedi.

SANAT DANIŞMANI BULUNDU GERİSİ KOLAY!

Ece Erken’in Beşiktaş’taki yeni görevi twitter’da farklı yorumlara yol açtı. Ece Erken yorumları ‘Ne çok kıskanan varmış, salaklar” diye değerlendirirken, yorumlarda kulüp eleştirildi. İşte o yorumlardan birkaçı:

Tughan Ilercil ‏ @TughanI
Ece Erken Besiktasa sanat danismani olmus camianin en buyuk sorununu cozdu yonetim gerisi kolay

dedikodu ‏ @sanalmagazin
Dedikodu olmasin Ece erken erkenden soyadina uygun davranip her şeye utanmadan atlamış koca fikret başkani zor duruma düşürmedinmi srusuna

RyHn ‏ @gizliozzne
Fakat Ece Erken’in hala daha olaya doğru demesi ;)) artı birde tepki verenlere salaklar demesi!

Ogün Güven ‏ @mogunguven
Ece Erken’den olsa olsa flash tv halaybaşı olur:)

Tarık Tufan ‏ @tarik_tufan
Fikret Orman’in sanat algisi Ece Erken’e karsilik geliyorsa, BJK baskanligini bu gece biraksin. Bu kulubu daha fazla rezil etmesin.

 

Nurbanu GÜNEY ELBİR