5053873217 [email protected]

Yapımcılığını Feld Entertainment’ın üstlendiği “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) işbirliği ve ERGO ana sponsorluğunda yerelleştirilerek Türk kadrosuyla Türkiye çapında sahnelenmeye başlıyor.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) Nisan 2012’den 2013 ilkbaharına dek Feld Entertainment’ın “Disney Live!” gösterisini yeniden gururla sunacak. Bu benzersiz girişimle ve ERGO ana sponsorluğuyla Disney gösterileri geçmişe oranla çok daha fazla sayıda çocuğa ulaşacak. Walt Disney Company’nin lisanslı gösterilerinden olan “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” öncelikle İstanbul’da, ardından 9 farklı şehirde yerel yapım desteğiyle sahnelenecek. ICT 2010’dan beri Türkiye’ye getirdiği Disney gösterileriyle edindiği deneyim sonucunda dünyada ilk kez “Disney Live!”ı yerelleştirerek geniş kitlelerle buluşturuyor.

ICT dünyanın en sevilen çocuk ve aile gösterilerinden biri olan “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”’nin özel versiyonunu getiriyor. Yapımcılığını FELD Entertainment’ın üstlendiği gösteri ERGO ana sponsorluğunda 23 Nisan’da Trump Towers Tiyatrosu’nda perdelerini açacak. Yerel yapım desteği sayesinde uzun süreli olarak sahnelenecek olan gösteri sonbaharda ise Türkiye turuna çıkacak. Yıl boyunca ülkemizde sahnede kalacak olan “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” gösterisinin bir yıl içinde toplam yaklaşık 9 ilde sahnelenecek. Hedeflenen iller arasında Bursa, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Antalya bulunuyor.