5053873217 [email protected]

Derin Mermerci’nin çok konuşulan Hermes marka çantası 80 bin dolara satılırken Victoria Beckham’ın kullandığı pırlanta tokalı  modeli 150 bin euroya satılıyor.

Derin Mermerci Nişantaşı’nda gezerken Hermes Birkin Bag Himalayan marka çantasıyla görüntülenmişti. Mermerci’nin kolunda taşıdığı Hermes Himalayan marka çantanın 80 bin dolar (150 bin TL) değerinde olduğu ortaya çıkmış ve bu fiyat sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

DEV BİR KOLEKSİYONU VAR

Fakat Derin Mermerci’nin Hermes Birkin Bag Himalayan’ın ucuz bir modelini kullandığı ortaya çıktı. Zira markanın bu modelinin bir koleksiyonunu gardırobunda bulunduran Victoris Beckham, Mermerci’nin kullandığı çantanın pırlanta tokalısını kullanıyor. Ve Beckham’ın kullandığı bu modelin fiyatı 180 bin euro.

BİR STATÜ SEMBOLÜ

Hermes’in en popüler modellerinden biri olan Hermes Birkin Bag Himalayan, timsah derisinden yapılıyor. Bir nevi statü simgesi olarak görülen çantayı almak için büyük çaba sarfetmeniz gerekir. Çünkü belki günlerce belki de yıllarca sırada bekleyebilirsiniz. Bunu da belirleyen tabii ki statünüz olur. Hermes’in gedikli müşterisiyseniz bir önceliğiniz de olabiliyor.

Derin Mermerci’nin de Victoria ile kıyaslanmasa da bir Hermes Birkin Bag Himalayan koleksiyonu bulunuyor.

Nurbanu GÜNEY ELBİR