5053873217 [email protected]

Ali Sunal, Ayşe Arman’la boşanma hakkında röportaj yaparken bir yandan da “Özel hayatımı anlatmaya mecbur muyum, niye” dedi.

3,5 yıl birlikte olduğu Gökçe Bahadır’la evliliği 6 ay süren ve 23 Şubat’ta boşanan Ali Sunal, Ayşe Arman’a röportaj verdi. Röportaj boyunca evliliğinden ve boşanmasından bahseden Ali Sunal, buna rağmen “Konuşmayacağım, konuşmaya mecbur muyum” şeklindeki sözleriyle dikkat çekti. Sunal baştan sona boşanması hakkında konuştuğu röportajda “İyi de mecbur muyum özel hayatımın detaylarını anlatmaya? Niye ya! Cevap verdiğin sürece iş ucuzluyor. Konuştuğun sürece, seni daha çok konuşturmak için uğraşıyorlar. Bir anda kendini reality şovlara konuk olan insan konumunda buluyorsun. Ben istemiyorum, ben sadece işimi yapmak istiyorum. Geri kalanın da kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyorum” diye konuştu.

ALDATMADIM

Ali Sunal ayrıca Gökçe Bahadır’ı aldattığı iddialarını bir kez daha yalanladı. Aldatmayı açıklamaması için Gökçe Bahadır’a ev aldığı söylentilerinin de doğruyu yansıtmadığını anlattı.