5053873217 [email protected]

Dövüş dünyasında Camoka adıyla bilinen Survivor Hasan uzun yıllar da Anadolu Ateşi’nin baş dansçısıydı. Hasan’ın dövüş ve dans fotoğrafları görenleri şaşırtıyor.

 

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasıyla bugün tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim olan Hasan Yalnızoğlu, düne kadar yine popüler işlerin içindeydi. Anadolu Ateşi’nin kurulduğu ilk yıllarda grubun baş dansçısı olan Hasan Yalnızoğlu nam-ı diğer Camoka, Anadolu Ateşi ile yollarını ayırdıktan sonra da dövüşmeye başladı.

Amerikan Güreşi’ne başlayan Yalnızoğlu, Kırkpınar Şampiyonu Savaş yıldırım’ı yenerek Ağır Siklet Şampiyonluğunu kazanmıştı. Yalnızoğlu Haziran ayında da Barbar’la yarışacak.

Rizeli olan Hasan Yalnızoğlu 2007 yılında Anadolu Ateşi’nde dans ederken de hayatını Rus dansçı Tatiana Ruichiana’yla birleştirmişti. Hasan’ın eşi Tatiana Müslüman olarak “Ayşenur” adını almıştı ve çift objektiflere böyle poz vermişti.

Gönüllüler takımında yer alan Hasan Yalnızoğlu’nun her gün başka bir ünlü yönü keşfediliyor. Önce Anadolu Ateşi’nin baş dansçısı olduğu öğrenilen ardından profesyonel dövüş görüntüleri ortaya çıkan Hasan Yalnızoğlu’nun döneminde Kenan İmirzalıoğlu’nun Best Model’deki en dişli rakibi olduğu ortaya çıktı.