5053873217 [email protected]

Komedi Dükkanı’yla büyük bir fan kitlesi kazanan Tolga Çevik sinema filmi Sen Kimsin ile izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Tolga Çevik’in hayranları filmle ilgili sosyal medyada olumsuz eleştirilerde bulunurken en büyük eleştirilerden biri de Milliyet yazarı Anibal Güleroğlu’ndan geldi. Güleroğlu, “Son dönemlerin ‘moda’ sözcüğü olan ve ekranlarda tutkuya dönüşen dizilerde de bolca karşımıza çıkan ‘Sen Kimsin’ sorusunu isim yapıp sabır zorlamayı ‘fevkaladenin fevkinde’ başaran SEN KİMSİN, kulak tırmalayan seslendirmesi ve işi götürmek için kamufle olarak kullanılan gürültülü müziğiyle sinema sanatına bir hakaret adeta” diye yazdı. Filmin senaristi Tolga Çevik ile yönetmeni Ozan Açıktan’a ağır sözler sarf eden Güleroğlu, “Ortada oyunculuk gerektiren senaryo olsa, canlandırmayı da irdelerdik ama ne yazık ki yok. ABD’den oyunculuk eğitimli Tolga Çevik ve Polonya’daki Lodz’dan mezun Ozan Açıktan, bu yapımı okullarındaki hocalarına izlettirseler eminim ilk duyacakları söz SEN KİMSİN olurdu. Çünkü ‘Kenya’da antifriz satma’ esprisiyle kendi acınası gerçeğini vurgulayan film, sinema ve oyunculuk üstüne öğrenim görenlerin yapabileceği bir iş değil! İzleme yanılgısına düşenlerin sabrına sağlık… İzleyip de gülebilenlerin ise aklına varlık” diyerek yazısını bitirdi.

SAKAR DEDEKTİF GÜLDÜRMÜYOR

Filmde Tolga Çevik’in canlandırdığı Tekin karakterinin Pembe Panter’in Dedektif Clouseau ile ‘Avanak Ajan’dan Austin Powers’a benzetiliyor. Sen Kimsin’le ilgili en büyük eleştiri ise senaryonun zayıflığıyla ilgili.

[layout show=”1″]