5053873217 [email protected]

Eurasia Moto Bike Expo 2012 Yeşilköy’de  İstanbul Fuar Merkezin’de devam ediyor. Fuar fırsatlarını kaçırmak istemeyen motor tutkunlarının akın ettiği fuarda sezon içinde bulamayacağınız fiyatlarla aksesuar ve motosiklet almak mümkün. İndirimli fuar fiyatlarının yanında pazarlık gücünüze de bağlı olarak daha da avantajlı koşullarda motosiklet ve aksesuar sahibi olabilirsiniz.

Ducati Standı Büyük İlgi Görüyor

Fuarın Süprizini Honda Yaptı:

Sektörün lider üreticisi Honda, yine kullanıcısını çok sevindirecek bir süpriz yaptı. Hali hazırda en çok satan modeli CBF 150 zaten uygun bir fiyatla satılırken ve de ÖTV düşüşünden sonra daha da uygun bir fiyatı bulmuşken, bir zamanların efsane modeli Titan’ı çok daha uygun bir fiyata kullanıcısına sundu.

Kod adı CB 125 olan 1990 ların efsanesi, bir çoğumuzun motor kullanmayı üzerinde öğrendiği 125’lik 3500 liralık etiketiyle herkesi şaşırttı. En yakın rakibi YBR 125’e bile 600 tl lik bir fark atan CB 125 kısıtlı bütçe ile motor kullanmak isteyenlerin ve özellikle kuryelerin vazgeçilmezi olacak. zaten Türkiye’de kuryelik Titan’la doğdu demek abartı olmaz.

Sektörün diğer önemli üreticisi Yamaha’da ise Koç grubundan koptuktan sonraki kan kaybı sürüyor. Beldeyama-Yamaha ayrışmasından sonra pazar ve bayi ağını toparlamaya çalışan Yamaha pazar anlamında hala eski gücünden uzak görünüyor. Üst modellerde efsane Fazer, Tenere, R1, R6,Vmax gibi markanın önüne geçmiş isimlerin her biri birer ekol olsa da giriş ve orta seviye kullanıcı için pek bir ürünleri yok. YBR 125 yine meraklılarının kalabalığı ile karşılaşsa da 250 lik YBR nin artık satılmıyor olması ciddi bir hayal kırıklığı. Umarız bir an önce eski ürün gamı ve gücüyle pazardaki yerlerini alırlar. Zira pazar onların alternatifleri olmadan çok sıkıcıydı. YZF R 125’in fiyat etiketiyse yine Honda’nın işine gelir bir manzara ortaya çıkarıyor. Çünkü aynı özelliklere sahip 125 Racer CBR125, Honda’da çok daha avantajlı fiyatlarla satılırken, 125 lik Yamaha Racer fiyatına 350 lira daha eklerseniz 250 lik büyük motor davranışında bir CBR250 almanız da mümkün. Yine de 250cc vitesli bir Yamaha merakınız varsa, 250cc Super Cross WR250R için de 15.000 lirayı gözden çkarmanız gerekiyor. Yamaha da makul fiyata satılan tek sınıf scooterlar diyebiliriz.

Küçük Üreticilerin Cesur Modelleri Fuara Renk Kattı

Belki fuara Harlet Davidson katılmadı ama ziyaretçilerin Harley Davidson sanarak standına gittiği Regal Raptor vardı. Tasarımları o kadar güzel ki HArley olmadığını anlamak için motorun yanına kadar gitmeniz gerekiyor. Üstelik resimdeki Roadster görünümlü motorun fiyatı fuarda sadece 9.300 TL idi. 350 cc lik çift silidrili ve su soğutmalı. Maximum hızı 145 km/s  olan motor sakin gezintiyi sevenlere bire bir.

Hem motosiklet hem de logo tasarımı safkan bir amerikan izlenimi veriyor.

 

Geçen yıl fuarda motosiklet sektörü yıllardır beklediği ÖTV indirimi müjdesini almıştı. Bu yıl da bu indirimin devamının gelmesini ümit ediyoruz. Fuar motosiklet ve bisiklet sektöründe bir çok yeniliğin yanı sıra görsel bir şova da sahne olacak” dedi. Sektörün en büyük ve tek buluşması olan 2012 Eurasia Moto Bike Expo, Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezin’de düzenleniyor. 2012 Eurasia Moto Bike Expo’da son model motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergileniyor.

[layout show=”1″]