5053873217 [email protected]

Survivor’dan bu hafta Merve Aydın’ın ismini söylemesi ile elenen isim olan Serenay Aktaş kırkgınlığını Acunn.com’da dile getirdi.

Konsey sonunda Acun Medya’nın sorularını yanıtlayan Serenay Aktaş şunları söyledi.

Benim üzen olay güvendiğim dağlara kar yağması oldu. Merve’ye giderken “Teşekkür ederim, sağol” dedim. Darılmak bile gelmedi içimden. Üstüne üstlük Merve’nin gözlerinin dolduğunu gördüm. Bu bana hiç samimi gelmedi çünkü öyle bir şey olsa birbirimize verdiğimiz söz aklına gelirdi. Ne olursa olsun burası bir yarışma, burada kuralına göre oynayacağız ama senin herşeyden önce bir kalbin yok mu? Bir iyi niyetin yok mu? Bugüne kadar sen kendini verdiğin sözleri tutmakla savundun. Beni eleyeceğini söyledin… Eyvallah ama vicdanın sızlamadı mı acaba? İyi bir sporcu olabilirsin. İyi bir Survivor olabilirsin. İyi bir yarışmacı da olabilirsin ama taş yürekli olmamalısın.

serenay

TOLGA BENİ SAVUNMADI
Çok yalnız kadlığım zamanlarda Duygu hep yanımda kaldı. Tolga’da çok yalnız kaldı. Ama beni savunduğunu söyleyemem. Ahmet bana bağırırken Tolga’nın bir tepkisi olmadı. Abilik yaptığını ve koruduğunu söyledi. Tamam birlikte takıldık, birlikte konuştuk ama sen bir günde çıkıp “Serenay benim kardeşim” demedin ki. o Yüzden tavrını biraz garipsiyorum.

MERVE’YE ÇOK GÜVENDİM

Şu an ben elendim ve bana bunu sırtımı yasladığım insan yaptı. Gerçekten çok üzüldüm. Ama mücadelemi sonuna kadar gösterdim. Ben burda kalmaya devam etseydim o konseyde sonra bu mücadeleye devam edecektim. Çünkü buna güveniyordum. Ama Merve’nin sözüne inandım. Sonuna kadar birlikte hareket edeceğiz dedik ve Merve bana “Zaten sonuna geldik” dedi. Ama daha sonuna gelmediğimizi herkes biliyor. Merve’nin tek seçeneği ben olsaydım onu anlardım. Oysa onun 2 tercih yapma şansı daha vardı.