5053873217 [email protected]

Etiler’de kullandığı motosikletle kaza yaptıktan sonra 200 bin euroya otomobil alan Kıvanç Tatlıtuğ, annesine verdiği sözü 1 ayda unutup tekrar motora bindi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler’de bir kuryeyle çarpıştıktan sonra annesine bir daha motora binmemek için verdiği sözü çabuk unuttu. Kazadan sonra korkup 200 bin euroya otomobil bile alan Tatlıtuğ önceki gün Etiler’de yine motosikletiyle tur atarken görüldü. Annesi Nurten Tatlıtuğ’ın kısa bir süre önce, “Bir daha motora binmeni istemiyorum” sözleriyle ültimatom verdiği oyuncu, motor sevdasından kolay vazgeçeceğe benzemiyor.

Kitapçıdan alışveriş

Geçtiğimiz ay bir kuryeyle kafa kafaya çarpıştığı kazayı şans eseri yara almadan atlatan oyuncu, çok geçmeden yine motosikletiyle trafiğe geri döndü. Tatlıtuğ, annesine bir daha binmeyeceğine dair sözünü 1 ay sonra unuttu. Kaskını takıp trafiğe çıkan genç oyuncunun ayaküstü uğradığı bir kitapçıda alışveriş yaptığı daha sonra hayranlarıyla fotoğraf çektirip, gazetecilere yakalanmamak için mekânda fazla kalmadığı öğrenildi. Tatlıtuğ, motosikletiyle dışarı çıktığı zamanlarda gazetecilerin görüntü almaması için Etiler’in arka taraflarında dolaşıyor.