5053873217 [email protected]

ABD’li ünlü yıldız Nicolas Cage’in müzisyen oğlu Weston Cage silahla saldırı suçundan tutuklandı. Cage daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.


Los Angeles Polis Departmanı sözcüsü, People dergisine, 33 yaşındaki Weston’ın, nisan ayında meydana gelen bir olaydan kaynaklanan bir tutuklama emri üzerine tutuklandığını doğruladı.

28 Nisan’da Weston Cage ile annesi arasında başlayan sözlü tartışma, fiziksel arbedeye dönmüştü. Daha önce de adı şiddet olaylarıyla anılan Weston Cage, polisler geldiğinde orada olmadığından herhangi bir tutuklama yapılmamıştı.

26 Haziran’da Weston silahla saldırıdan suçlu bulundu ve hakkında tutuklama emri çıkarıldı.

Polis kayıtlarına göre Weston, 150 bin dolarlık kefalet karşılığında serbest bırakıldı.

“28 Nisan 2024 günü saat 17.30 civarında, oğlum Weston Cage’in arkadaşlarından beni yardıma çağıran acil mesajlar aldım. Onu desteklemek ve teselli etmek için geldiğimde büyük bir öfke içindeydi. Birkaç dakika içinde vahşice saldırıya uğradım ve ciddi şekilde yaralandım. Müdahale eden polis memurlarına onu akıl sağlığı değerlendirmesi için gözaltına almaları yönündeki çaresiz ricama rağmen, polis memurları talebimi reddetti. Bir anne olarak Weston’ın akıl sağlığından endişe duyuyorum” dedi.