5053873217 [email protected]

Saat dendiği zaman ilk akla gelen marka olan Tommy Hilfiger ile aradığınız saati rahatlık ile bulabilirsiniz. İlk tasarımdan yeni koleksiyonuna kadar her bir saat büyük bir özen ile tasarlanmakta ve üreten bir marka olduğu için çok sayıda kişi tercih etmektedir. 1985 yılından günümüze kadar çok sayıda saat üretmişlerdir. Sağlam ve kaliteli olmasının yanında özgün tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Saat modası başka bir anlamda Tommy Hilfiger ’dır.  

Saat çeşitleri içinde klasikleşmiş Amerikan çizgisi üzerinden tasarlanmaktadır. Küçük dokunuşlar ile iddialı ve tarz saatler koleksiyonlarda yerlerini almaktadır. Moda çok hızlı değişmektedir. Bu değişime aynı hızda yetişen Tommy Hilfiger’ da her tarzdan kişiye hitap etmektedir.

Tommy Hilfiger Saat Modelleri

Tommy Hilfiger saat modelleri hem kadın hem erkek için modeller tasarlanmaktadır. Hem renk hem de özgün tasarımları ile tarzınızı yansıtan saati çok kısa bir süre içinde bulacaksınız. Saat modelleri içerisinde Romen rakamı, Latin alfabesi ya da çizgiler ile saatlerin belirtilen modeller yer almaktadır. Tek renk modeller ile iki rengin birlikte kullanıldığı saatlerde çok şıktır. Quartz teknoloji ile üretilmektedir. Başka bir ifade ile yüksek teknolojinin bir ürünüdür. Mineral cam başta olmak üzere çeşitli camlar kullanılmaktadır. Bu da saat modelinin sağlam olduğunun en büyük kanıtıdır. Saat çeşidine göre de belirli atmosfer basınçlarına kadar su geçirmemektedir. Uzun yıllar aldığınız ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Dayanıklı ve farklı modelleri https://www.saatvesaat.com.tr/marka/tommy-hilfigersayfasında bulabilirsiniz.