5053873217 [email protected]

Samsung Galaxy S7 tanıtım tarihine az bir süre kala gündemden düşmüyor. Galaxy S7 modeline yönelik son sızıntı ise Güney Koreli şirketin yapmış olduğu bir sunumdan geldi. Samsung, düzenlemiş olduğu bir sunumda Galaxy S7 modelinin bazı özelliklerine ve görseline yer vermiş.

S7
Galaxy S7 özellikleri nasıl olacak? Galaxy S7 konumuzda, Galaxy S7 ne zaman çıkacak? Galaxy S7…
Samsung Galaxy S7 Gözüktü!
PhoneArena’nın anonim bir Samsung çalışanı tarafından yayınlandığını söylediği son sızıntıda, Galaxy S7 modeli açıkça görülüyor. Galaxy S serisi modellere yer verilen slaytta Galaxy S5, Galaxy S6 ve Galaxy S7 modellerinin görselleri ve özellikleri yer alıyor.

Galaxy S7 modeline baktığımızda ise şu ana kadar çıkan sızıntılarla benzer bir tasarıma sahip olduğu görülen telefon, slaytta yer alan bilgilere göre 5,1 inç büyüklüğünde Quad HD ekran ile gelecek.

Qualcomm Snapdragon 820 veya Exynos 8890 işlemcinin kullanılacağının belirtildiği Galaxy S7 modeli 4 GB RAM’e sahip olacak. Eğer bu slayttaki bilgiler doğruysa kamera tarafında Samsung, Galaxy S7 modelinde Megapikseli düşürerek 12 Megapiksellik BRITECELL bir kamera tercih edecek.

Galaxy S7 hakkındaki en net bilgileri ise MWC 2016 kapsamında düzenlenecek bir etkinlikte öğreneceğiz. Bakalım Samsung bize Galaxy S7 ile başka ne gibi yenilikler sunacak.