5053873217 [email protected]

Togg, mevcut T10X versiyonları için 700 bin TL krediye 0 faizli 12 ay vade veya %2,29 faiz oranıyla 30 ay vade seçeneğini eylül ayı kampanyası olarak açıkladı. Kampanya anlaşmalı bankalarda aylık geri ödemesi 35 bin 607 TL olan 30 ay vade seçeneğiyle uygulanabiliyor.

GSR II uyumlu T10X’ler satışta
Togg, GSR II’nin 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren araçlarda standart olarak sunulmasını zorunlu hale getirdiği ADAS teknolojili T10X’leri 1 Eylül itibarıyla satışa çıkardı.

Eylül kampanyası, GSR II uyumlu tüm T10X’ler ile sınırlı sayıda GSR I uyumlu versiyonlarda geçerli.


Kullanıcılar, GSR II’nin zorunlu kılmadığı ancak donanımsal hazırlığı standart olan “Yoğun Trafik Pilotu”, “Adaptif Hız Sabitleyici” ve “Adaptif Sürücü Asistanı” ek özelliklerini Trumore uygulamasından satın alarak aktif hale getirebiliyor.

T10X’lerini Eylül 2024 öncesi teslim alan kullanıcıların bu özellikler için ödeme yapması gerekmiyor.

T10X’lere gelen bu özellikler regülasyonların izin verdiği sınırlar içinde çalışacak; “Yoğun Trafik Pilotu” 15 km/s’ye kadar hızlarda sürüş hızını önde akan trafiğe göre otomatik olarak ayarlarken, trafiğin tamamen durması halinde, mevcut kurallar gereği sürücüden aldığı komutla takibin devamını sağlayacak. “Adaptif Sürücü Asistanı” ise şerit çizgilerinin okunamadığı durumlarda öndeki aracı 60 km/saat hıza kadar takip edip, kullanıcı alışkanlıklarını öğrenerek kendini adapte edebilecek.