5053873217 [email protected]

Hugh Jackman’ın 2000 yılında ilk X-Men filmiyle başlayan “Wolverine” macerası 2017 yılında vizyona giren Logan filmiyle son bulmuştu.

Ancak ünlü aktör defalarca emekli olduğunu söylemesine rağmen “Deadpool & Wolverine” filminde efsane karaktere bir kez daha hayat verdi.

 


55 yaşındaki oyuncu, rolüne hazırlanmak için çok sıkı bir diyet yaptığını söyledi. The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’a konuk olan yıldız, fit görünümünün sırrını paylaştı.

Jackman “Günde 6 bin kalori aldım ve bu, almak isteyeceğiniz türden bir kalori değil. Mesela, yarım pizza 6 bin kaloridir. Ama o olmaz. Tavuk, tilapia balığı ve fasulye olmalı. Tilapia ve fasulye. Neden tilapia balığı olmalı bilmiyorum. Yağsız bir balık ve yeşil fasulye olmalı” dedi.

Jackman, geçtiğimiz yıl Hollywood’daki grevle nedeniyle, bu diyeti beklenenden daha uzun süre uygulamak zorunda kaldığını söyledi.

Oyuncu, “Gerçekten nasıl göründüğüme odaklanmak istediğim bir sahne vardı. Ve yönetmenimiz Shawn ‘O sahneyi nerede çekmek istiyorsun?’ dedi. Ve ben, ‘Hadi bunu sona koyalım’ dedim. Ve sonra grev geldi ve ben, ‘Ah, bunu neden söyledim?’ diye düşündüm” dedi ve “Buna değerdi” diye ekledi.