5053873217 [email protected]

Citroën, yakında Avrupa’da satışa sunulacak olan yeni C3 Aircross ile ilgili ilk görselleri yayınladı. Yeni C3 Aircross, artık daha iddialı, kaslı ve güçlü görünüyor.

 

 

4,39 metre uzunluğa sahip yeni C3 Aircross, 7 koltuklu seçenek ile de satılacak. İçten yanmalı motorlara ek olarak hibrit ve tamamen elektrikli çözümlerle yollara çıkacak olan yeni C3 Aircross, segmentinde yeni bir dönemi başlatmak istiyor.

Yeni C3 Aircross, isim akrabası olduğu C3 ile aynı Akıllı Otomobil Platformu’nu esas alıyor ve bu sayede özellikle güç-aktarma sistemlerinde esneklik ve maliyet verimliliği sağlıyor.

Fransız markanın ilk kez Oli konsepti ile ipuçlarını verdiği yeni C3 Aircross’un dik tasarımlı ön bölümü, 3’e ayrılmış aydınlatma bölümüyle karakteristik bir ışık imzası kullanıyor.

Yeni B-SUV, Citroen tarafından en başından elektrikli çözümlere en iyi şekilde uyum sağlayacak şekilde tasarlanan Akıllı Otomobil Platformun kullanacak. Böylece C3 Aircross, ilk kez geleneksel içten yanmalı motor seçeneği dışında elektrikliye geçişi kolaylaştıran bir hibrit çözüm sunacak. Ayrıca daha da ileri giderek, Avrupa’da üretilen uygun fiyatlı tamamen elektrikli güç-aktarma sistemleriyle de satışa sunulacak.