5053873217 [email protected]

Sophia Hadjipanteli olarak bilinen 23 yaşındaki model Kıbrıs’ta doğdu. Amerika’da pazarlama okuyan Sophia, daha sonrasında Londra’ya taşındı. Küçük yaşlardan itibaren kendini benzersiz bir moda stiliyle ifade etmeyi seven Sophia’nın sınıf arkadaşları, kıyafet seçimi nedeniyle onunla dalga geçiyordu. Ancak her şeye rağmen model oldu.

Sophia tek kaş hareketinin bir trend başlatma girişimi olmadığını, sadece kendisi için olduğunu açıkladı. “Bunu insanlara tek kaşımı sevmeleri gerektiğini göstermek için yapmıyorum, daha çok insanlara bir tercih yaparak hayatlarına devam edebileceklerini göstermek için yapıyorum.” dedi ve yüzünün böyle daha hoş gözüktüğünü düşündüğünü belirtti.

 

 

Sophia aslında sarışındı ve doğal olarak kaşları da sarıydı ancak kaşlarını almaktan yorulduğu için başka yöntemler denemek istedi. Bu yöntemlere bakarken en sonunda kaşlarını renklendirebileceğini gördü ve tüm kaşı siyaha döndüğünden sonuç istediği gibi olmadı. Erkek kardeşi, kaşlarının Sophia’ya yakıştığını söyleyince siyah olarak kullanmaya karar verdi.

 

 

Instagram hesabında yaklaşık 500 bin takipçisi olan Sophia’nın kaşlarıyla ilgili pek çok zıt görüş var. Takipçilerinden bazıları, Sophia’nın makyaj yaptığını ancak tek kaşını doğal bırakarak onun ikiyüzlü davrandığını söylüyor. Bazıları ise çok özgün olduğunu düşünüyor ve onu destekliyor.