5053873217 [email protected]

Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, iki yıllık birlikteliğin ardından Temmuz 2014’te Los Angeles’ta dünyaevine girdi. Bir dönem ‘evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleriyle’ magazin gündeminden düşmeyen çiftten Kenan Doğulu, boşanma iddiaları hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
Kenan Doğulu, yeni yılı Kıbrıs’ta Merit Royal Diamond Hotel’de karşıladı. Konuklarına müzik ziyafeti sunan ünlü şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. 2023’ü değerlendirip, yeni yıl mesajı veren Doğulu, Beren Saat’le ilgili soruyu da cevapladı.

Eşi Beren Saat’in kendisini dinlemeye geldiği hatırlatılan ve “Hakkınızda birçok iddia ortaya atıldı. Boşanacağınız söylendi” sorusu yöneltilen Doğulu, “Onlara çok güldük. ‘Gizlice boşandılar’ yazmışlar. Biz de ‘Aa boşandık mı?’ diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?” ifadelerini kullandı.
BEREN’İN ALBÜMÜNE 100 PUAN!

Eşinin albümü hakkında da konuşan şarkıcı, “Çok güzel oldu. Geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta klip çekti. Altı şarkı var, hepsi Beren’in kendi bestesi. Ben arenjelerini yaptım” açıklamasını yaptı. Doğulu, “Albüme kaç puan verirsiniz?” sorusuna, “100” cevabını verdi.

EŞİNİ ÖPTÜ

Yılbaşı konserinde sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturan Kenan Doğulu, 2024’ün ilk saniyelerinde eşi Beren Saat’i öptü. Ünlü ismi Kıbrıs sahnesinde dinlemeye gelenler arasında annesi Serpil Doğulu da vardı.