5053873217 [email protected]

Apple, bu haftanın başlarında yeni uygulaması ‘Journal’i piyasaya çıkartan (Günlük) ve birkaç hata düzeltmesi içeren iOS 17.2’yi piyasaya sürdü. Ancak kullanıcılar, indirdikten sonra iPhone’larının pil ömrünün düştüğünü iddia eden sosyal medya gönderileri ile gündeme oturdu. Bunun yanı sıra iPhone, iPad, Mac, Apple TV ve platformlar arası uygulamalar ve oyunlar geliştiren bir kullanıcı ise, 17.2 güncellemesinin ardından 15 Pro Max’ın oldukça iyi bir batarya süresine sahip olduğunu vurguladı

Apple yeni nesil akıllı telefonu iPhone 15’in tanıtımını gerçekleştirdiği günden bu yana bazı sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor. İlk olarak lansmandan birkaç gün sonra titanyum kasaya sahip iPhone 15’lerde aşırı ısınma problemleri gündeme geldi. Hatta bazı kullanıcılar bu sıcaklığın ellerini yakacak seviyelere yükseldiğini dahi belirtti.

Şirket, bu ısınma probleminin yazılımsal bir sorun olduğunu ve ilk güncelleme ile düzeltileceğini beliterek hızlı bir güncelleme yayınladı. Daha sonrasında ise kullanıcıların bu şikayetlerinin ortadan kalktığı söylendi.