5053873217 [email protected]

Berta Maggiore 2024 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda odağını kumaşların gücüne verirken, çocuksu ruhu vurgulayan gösterişli tasarımlar hayal gücünün sonsuzluğunu anlatıyor. Maggiore Koleksiyonu Türkiye’de sadece Vakko Wedding’de sunuluyor.

 

Berta, İlkbahar Yaz Maggiore koleksiyonunda tüm koleksiyonlarında olduğu gibi ilhamını kumaşların gücünden almaya devam ediyor. Tıpkı bir doğa unsuru gibi gelecek tasarımlara da ilham vermesi adına doğanın tam ortasında bir İtalyan şatosunda çekimi yapılan Maggiore Koleksiyonu’nda el işçiliği en ince ayrıntısına kadar yansıtılıyor. Gelinlerin keşfetmeye açık, meraklı çocuksu ruhun dışa vurumu olan Berta İlkbahar Yaz Maggiore koleksiyonu, gizli şato köşelerini keşfetmek gibi gizemlerle dolu detayları ve ince işçiliği ile büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor.

 

Yeni koleksiyonunda doğa unsurları ve özgürlüğün yansımalarını tasarımlarıyla bir araya getiren Berta; İtalya kalesinde, modern keman virtüözlerden olan Arcangelo Corelli’nin başyapıtları ile özgürce dans edilen bir törenden ilham alarak cesur ve zarif gelinlikler sunuyor. Berta, her bir tasarımını doğanın önemli bir öğesi olarak görerek İlkbahar Yaz Maggiore Koleksiyonunu ortaya çıkarıyor.

Berta 2024 İlkbahar Yaz Maggiore Koleksiyonu tüm Vakko Wedding mağazalarında yer alıyor.

Detaylı bilgi ve özel randevularınız için 0850 800 65 65’i arayabilir veya Vakko Wedding resmi instagram hesabından bilgi alabilirsiniz.

 

https://www.vakko.com/wedding/

https://www.instagram.com/vakkowedding/