5053873217 [email protected]

Nedret ve Bedri’nin İstanbul’a gelişi ve marinaya ortak olması Soykan ailesinde dengeleri değiştirdi. Nedret’i getirdiği için Devin’e kinlenen Hülya, bunun bedelini Neşe üzerinden ödetmeye karar verdi. Neşe’nin oturduğu evi Aslan’ın satın aldığını öğrenen Hülya, bu evi bahane ederek kara para aklama suçlamasıyla soruşturmaya Neşe’yi de dâhil etti.


Hülya ve Nedret arasındaki güç savaşı devam ederken, diğer tarafta da Aslan marinada Bedri’ye karşı hakimiyet mücadelesi verdi. Bedri’nin marinaya bulduğu kiracıları araştıran Aslan, onların gözünü korkuttu. Bunun üzerine Bedri, Aslan’ın düşmanı Cihan ile görüştü. Hülya ile işbirliği yapan İbo ise çocukların vesayetini almak için Leyla’ya kumpas kurdu. Cezaevinde içeceğine yasaklı madde konulan Leyla, her şeyden habersizdi. Hülya çocukların vesayeti için gözünü karartırken Leyla, Kaya ve Zeyno’nun vesayetini Devin’e vererek karşı hamle yaptı.

Aslan, içlerindeki köstebeğin İbo olduğunu öğrenirken yeni aile masalarında bir yemek düzenleyerek İbo’ya karşı kendi planını kurdu. Bu sırada Koruzadeler de İbo’yu öldürmek için insülin ilacını değiştirerek zehir koydu. Bunu öğrenen Aslan, finalde olaya müdahale etmeyerek İbo’nun sonunu seyretti. İbo ilacın etkisiyle fenalaşırken “İbrahim Soykan hayatta kalacak mı?” sorusunun yanıtı şimdiden büyük merak konusu oldu.

‘Aile’nin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide onlara Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ile usta oyuncular Musa Uzunlar, Levent Ülgen Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.