5053873217 [email protected]

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay’ın paylaştığı Ömer, 23. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizide gerçeklerin ortaya çıkması dikkat çekti.

Ömer yeni bölümde; Gamze ile aylar sonra karşılaşan Ömer, büyük bir şok yaşarken Gamze ona “Sarhoşsun. Neden buralara geliyorsun?” dedi.

Bunun üzerine Ömer, “Neden bu kadar zaman aramadın? Nasıl bir Ömer görmeyi bekliyordun? İnsan bir kere arar Gamze. Ama kim arar biliyor musun, seven insan arar” dedi.

Gamze her şeyi anlatacağını “Sen kendinde değilsin, sonra konuşuruz” diye söyleyince Ömer de “Seni bir daha görmek istemiyorum. Ben artık seni istemiyorum. Boşanmak istiyorum” dedi. Ömer’in sözleriyle yıkılan Gamze, eve döndü.

Bu sırada Vicdan’ın kızı Nilüfer’i ayağını incittiği için eve kadar götüren Reşat Hoca, Tahir’i o sokakta görünce şaşırdı. Ömer’i aradığı yalanını söyleyen Tahir, babasıyla oradan uzaklaştı.

Onlardan hemen sonra Ömer soluğu Vicdan’ın kapısında aldı. Kendisini arayan Gamze’ye yanıt vermeyen Ömer, onun yüzünden içtiğini anlattı. Uyuyakalan Ömer’i yatıran Vicdan, Gamze’nin telefonunu açıp Ömer’in müsait olmadığını söyledi.

Bu sözlerle “Kim bu kadın” diyerek çılgına dönen Gamze ise Ömer’in kendisini neden istemediğini anladığını söyledi ve hesap sormak için evden çıktı.

Babasının telefonuyla Ömer’in eve gelmediğini öğrenen Tahir ise onun Vicdan’a gittiğini düşünerek oraya gitti. Evi basıp Ömer’i alan Tahir, Vicdan’a bunu intikam almak için yaptığını söylerken onu takip eden Şükran içeri girdi.