5053873217 [email protected]

Sektörün öncü markalarıyla doğa ve karavan tutkunlarını buluşturan, her çeşit karavan ve tiny house’un sergilendiği KARAVANİST Fuarı kapılarını açtı.

Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı’nın üçüncüsü 7-15 Ocak 2023 tarihleri arasında, Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Toplam 20.000m2 alanıyla 2. 3. ve 6. salonlarda gerçekleşecek fuar için şimdiden ücretsiz davetiyelerinizi alabilirsiniz.

Outdoorist Fuarı da Karavanist Fuarı ile eş zamanlı olacak.

Ayrıca karavanıyla gelecekler için elektrik ve su gibi ihtiyaçların da temin edilebileceği özel bir park alanı için çalışmaların devam ettiğini de belirteyim ;)

Fuarla ilgili tüm gelişmeleri instagram.com/karavanistfuari ve instagram.com/outdooristfuari hesaplarından takip edebilirsiniz.

Fuar hakkında tüm detaylı bilgiye Karavanist Fuarı sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz davetiyenizi almak için; KARAVANİST 2023 E-Davetiye Formu

Karavanist Fuarı’nın performansıyla ilgili konuşan Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Karavanist ve Outdoorist Fuarları’nın ilk iki gününü başarılı bir şekilde tamamladık. 16 Ocak’a kadar ziyaretçilere açık olacak fuarlarımızda katılımcılar karavan satışlarında patlama yaşadı. Bunun yanı sıra ekipman ve yedek parça üreticisi olan firmaların ürünleri ve sergilenen araçlar müthiş bir ilgi görüyor. Bu konuyu değerlendirirken meclisten geçen motorlu karavanlardaki ÖTV indiriminin yasalaşması tüm katılımcılarımız için önemli bir sebep. Bu vergi indirimi sayesinde doğayla iç içe yaşamın hayalini kuran tüm ziyaretçilerimiz için karavan sahibi olmak ise hayalden çıkıp gerçeğe dönüşecek. Yeni kurulan Karavan İmalatçıları ve Tedarikçileri Derneği (KAİTAD) ise sektörün ihracat yolunu açacak, biz de fuarlarımız aracılığıyla bu ihracat bağlantılarına önemli katkılar sağlayacağız. Bu vesileyle iş birlikleri için ODD ve UKKF’ye, destekleri için KAİTED’e fuarlarımız nezdinde teşekkür ediyorum. Hafta içinde de ziyaretçilerimizi Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.“

Fuarlarda İstanbulkart avantajı
8 Ocak 2022 Cumartesi günü başlayan ve 16 Ocak 2022 Pazar gününe kadar açık olacak olan fuarlar, her gün 10.00 ile 19.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM ile Tüyap Fuarcılık Grubu arasındaki iş birliği ile ‘’Şehrin Yaşam Kartı İstanbulkart ‘’, Tüyap’ta ödeme aracı oluyor. Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde İstanbulkart ödeme yöntemi kapı girişlerinde, fuar otoparkında ve fuar alanındaki mini marketlerde geçerli olacak. İlk uygulaması Karavanist ve Outdoorist Fuarları’nda gerçekleşecek olan anlaşmaya istinaden İstanbulkart sahipleri bu fuarda %20 indirimli girişin ayrıcalığını yaşayacak. Yine Karavan Fuarı’nda bunun yanı sıra sağlık çalışanlarının ve 12 yaş altı ziyaretçilerin girişleri de ücretsiz olacak.

 

Gazetepress.com Haber ve Magazin Portalı

İmtiyaz Sahibi: Nurbanu Güney

Genel Yayın Yönetmeni: Nurbanu Güney

Yazı İşleri Müdürü: Mustafa Elbir

Motosiklet Editörü: Ömer Eresen

Telefon: 0505 577 19 83

Email: [email protected]

[email protected]

Adres: Cihannüma Mahallesi

Yıldız Caddesi

Emlakbank PAsajı No: 6

Beşiktaş/ İSTANBUL   34353