5053873217 [email protected]

Yalı Çapkını, cuma günü yayınlanan 4. bölümüyle zirvedeki yerini korudu. Yalı Çapkını dizisi kısa sürede ekranların en iddialı yapımları arasında yer almayı başardı. Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkan dizinin hikayesinin gerçek bir hikaye olduğu biliniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu dizinin konusuyla ilgili, ”Bu Yalı Çapkını’nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna’yı kendime yakın görüyorum. Benim de kardeşimle ilişkim böyle yakındı. Halanın, evdeki anne Esme’nin, Suna’nın kaderi başka” dedi.

 

Hikayenin gerçek sahipleri ise etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor.

 

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN KONUSU
Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu Yalı Çapkını’nda, sorumsuzluklarıyla ailesini, en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz.

 

Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir.

Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

Yalı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yanı sıra Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor.