5053873217 [email protected]

 

 

Sıra dışı mimarisinin yanı sıra yıl boyunca bünyesinde gerçekleştirdiği sanatsal aktivitelerle de dikkat çeken The Stay Warehouse, Dirimart’ın seçkisiyle on iki özel sanatçının eserlerine ev sahipliği yapıyor. Dirimart Presents IX sergisi 24 Haziran – 21 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’da sergileniyor.

Sahne sanatlarından plastik sanatlara, resimden heykele kadar sanatın tüm disiplinlerine ev sahipliği yapan The Stay Warehouse yazı özel bir sergiyle geçiriyor. The Stay Warehouse için on iki sanatçının yapıtlarını kapsayan bir seçki oluşturuldu. Nuri Bilge Ceylan, Ayşe Erkmen, Mustafa Hulusi, Mevlana Lipp, Seçkin Pirim, Hayal Pozantı, Anselm Reyle, Nasan Tur, Ebru Uygun, Allan Villavicencio, Berke Yazıcıoğlu ve Peter Zimmerman’ın bir araya geldiği sergide; geçmişiyle, mimarisiyle ve birbirleriyle konuşan eserler izleyiciyle buluşacak. Tüm karmaşadan uzak yüzyıllık zeytin ağaçlarının arasında, modern ve izole bir ortam sunan The Stay Warehouse’daki Dirimart Presents IX’in açılışı 24 Haziran’da yapılan sergi 21 Ağustos’a dek görülebilecek.

 

Zeytin Ağaçları İçinde Unutulmaz Bir Deneyim: The Stay Warehouse Alaçatı

 

Türkiye’deki uluslararası sertifikalı ilk karbon nötr otel grubu The Stay bünyesinde yer alan The Stay Warehouse’da 24 süitin her biri 40 metrekarelik genişlikleriyle, rafine konforu özel alanlara da taşıyor.

 

Otel, lokal tatlarla harmanlanan lezzetli menüsü, ısıtmalı açık havuzu, geniş bahçesiyle yıl boyu devam eden sanat etkinlikleri, konserler, festivallerle de huzur ve eğlencenin buluştuğu bir atmosfere ev sahipliği yapıyor. Bulunduğu bölgeyi hissetmek isteyen misafirler ise ister klasik ister elektrikli bisikletler ile ya da doğa yürüyüşü yaparak keşfe çıkabiliyor. The Stay Warehouse misafirlerini şömine başında geniş bir kütüphanede farklı dünyalara yolculuk yaparak dinlenmek de mümkün.

 

The Stay Warehouse, Alaçatı’nın farklı yönlerinin keşfedilmesine katkı sağlamak için her mevsimde kültür sanat alanında birçok organizasyona da ev sahipliği yapıyor. Bugüne kadar tiyatro oyunu ve özel film gösterimlerin yapıldığı otelde sanat sergileri de dönemsel olarak yer alıyor.

 

Modern, samimi ve sıcak bir ortam sunan The Stay Warehouse, yılın on iki ayı bahçesindeki bin yıllık zeytin ağacının gölgesinde şehir hayatının tüm kargaşasını geride bırakmayı vaat ediyor.